AKTUELNO

Dao najbolje od sebe!

Podgoričanin Petar Bulatović sledeći je takmičar koji je zasijao u superfinalu najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, Pinkove zvezdice. On je odlučio da se predstavi Džejevom pesmom "Imati pa nemati".

Foto: TvPink Printscreen

Ova balada oduševila je žiri i publiku koji su ga pozdravili ovacijama.

Foto: TvPink Printscreen

Petar je jedan talentovan, mlad umetnik. Neverovatno je kako smo mi njega kudili zbog tih nekih na pola glasa interpretacija i kad smo mu rekli "kreni" više ga niko nije mogao stići. Petar je postao veliki pevač - rekla je Leontina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam te mnogo kritikovala i drago mi je što sam to radila jer mislim da sam izazvala u tebi neku vrstu inata, jer si zaista izrastao u velikog pevača. Vrlo si skroman, fin momak. Božanstven si bio, ja ti čestitam. Bio si Petar slabašni, sad si Petar veliki - rekla je Goca.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon prvog preseka i Petar Bulatović je dobio šansu da nastavi takmičenje i bori se za četvrtu Pinkovu zvezdicu. Za drugi krug ovaj Podgoričanin je odlučio da otpeva pesmu "Samo ovu noć" Saše Matića.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što je sigurno je da on tako blista i publika to oseća, privlači to pozitivno. Ja moram da primetim da si imao najlepše devojke oko sebe večeras i ako su one doprinele, ja im čestitam, ali čestitam i tebi, ti si sad sa ovom pesmom pokazao da pevaš moćno, stabilno. Ti si postao pravi pevač - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon drugog preseka, Petar Bulatović jedan je od tri dečaka koji su prošli dalje i boriće se za titulu četvrte Pinkove zvezdice! On je za treći krug u superfinalu odlučio da se predstavi pesmom "Dao sam ti srce" Dženana Lončarevića.

Foto: TvPink Printscreen

Ti biraš pesme koje su u skladu sa tvojim vokalom, to ti prija i zato si tako samouveren i vladaš scenom - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Petar je jedini takmičar u ovoj sezoni koji je dobio sve reči hvale od žirija kada je pevao pesme koje nisu ono što bi i ostali takmičari izabrali, poput ove večerašnje. Svi su bili sigurni da će svojim glasom izbiti na površinu, pa nije čudo što je došao do samog superfinala. Ako je Petar vaš favorit, u nastavku pogledajte kako možete glasati za njega.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

- za Srbiju 8 na broj 3010 - za Crnu Goru 8 na broj 14664 - za Bosnu i Hercegovinu GLA(razmak)C8 na 091514402 - za Makedoniju GLA(razmak)C8 na 141345 - za Hrvatsku GLA(razmak)C8 na 666555 - za Sloveniju GLA(razmak)C8 na 3223 - za Austriju GLA(razmak)C8 na 0900506506 - za Nemačku GLA(razmak)C8 na 44144 - za Švajcarsku GLA(razmak)C8 na 9292 - za Norvešku GLA(razmak)C8 na 2098 - za Švedsku GLA(razmak)C8 na 72027 - za Dansku GLA(razmak)C8 na 1963 - za Australiju GLA(razmak)C8 na 19707799

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Autor: N. Vujčić

#Petar Bulatović

#Pinkove zvezdice

'