AKTUELNO

Potpuno novi angažman za pobednicu "Zadruge".

Kristina Kija Kockar ušla je u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima kao prevarena žena koju je suprug Slobodan Radanović zamenio Lunom Đogani. Kada je kročila na luksuzno imanje "Zadruge", Kija nije mogla ni da sanja o onome što će joj se desiti u narednih nekoliko meseci.

Foto: TvPink

Kristina je izašla iz Bele kuće kao pobednica i postala je bogatija za 50.000 evra. Ona je nakon napuštanja "Zadruge" dobila veliki broj poslovnih ponuda, a njih je svakim danom sve više. Kija je od produckije TV Pink dobila pesmu, a i mnogi pevači sa domaće javne scene joj nude poslovnu saradnju.

Kija je ovoga puta imala potpuno novi poslovni angažman. Naime, ona je snimila reklamu za Klik TV.

Foto: TvPink Printscreen

Vreme je putovanja i odmora, a ukoliko ne želite da propustite aktuelne utakmice, serije i omiljene emisije, tu je Klik TV, televizija koju nosiš sa sobom bilo kad i bilo gde. Na Play ili App prodavnici preuzmite aplikaciju i sedam dana besplatno gledajte više od 100 sportskih, filmskih, muzičkih i nacionalnih kanala! Posetite sajt www.kliktv.rs ili pozovite korisnički centar na broj 0114433444 i saznajte sve što vas zanima o servisu Klik TV! Klik TV - Gledaj drugačije - kaže Kristina u reklamnom spotu za Klik TV.

Foto: TvPink

PROČITAJTE JOŠ: SLOBODAN I JA SE ČUJEMO SVAKOG DANA: Kija priznala u kakvom je odnosu sa mužem, pa otkrila DA LI JE TRUDNA! (FOTO)

Kockareva se odlično snašla u novoj ulozi, a komplimenti na račun njenog izgleda, ali i umeća samo pristižu. Pogledajte kako se pobednica prve sezone rijalitija ''Zadruga'' snašla u reklami za Klik TV:

Pink.rs

#Klik Tv

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'