AKTUELNO

Poručila sam Slobinim roditeljima da je to što traže to od mene nemoguće - otkriva Luna za Pink.rs.

Mlada blogerka Luna Đogani veliku pažnju javnosti privukla je učešćem u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima ''Zadruga''. O njenoj rijaliti vezi sa oženjenim Slobodanom Radanović brujali su svi domaći mediji, ali su iz Bele kuće ipak izašli kao dva stranca.

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Kako je nakon rijalitija zapratila Slobu na Instagramu, a onda ga i otpratila, baš kao i njegova supruga Kristina Kija Kockar pitali smo je zbog čega je to uradila.

- Nisam videla ni od koga nego mi je eto došlo tako. Kada sam rekla da mi je uništio život to je bilo u besu. Ne mislim da mi je Sloba bilo šta uništio. Stvarno ne mislim to - rekla je Luna za Pink.rs i istakla da ne postoji nikakva šansa da se pomiri sa Radanovićem.

Foto: Pink.rs

- Ne postoji nikakva šansa da se pomirim sa Slobom. Nisam sam se iznenadila kada sam čula da je Sloba rekao da postoji mogućnost da se pomiri sa Kijom. Ja sam rekla još u ''Zadruzi'' da me ne bi čudilo da se njih dvoje pomire napolju. Od njega me više ništa ne može iznenaditi, verujte mi. Ja mu želim svu sreću, ako je to njegova sreća, ja mu onda želim da bude srećan - kaže mlada blogerka za naš portal i dodaje da prema Slobi više ne oseća ništa.

- Ne osećam ništa ni prema Slobi, ni prema Kiji. Emocije su mi isključene potpuno. Niti mi je neprijatno, niti osećam nešto, baš mi je kul. Kiji nakon svega želim sve najbolje, a Slobi imam da poručim da bude pametan, da razmišlja i glavom i srcem, kao i da uspe u svom poslu. Želim mu sve najbolje - rekla je Luna.

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Luna otkriva da i da su je Slobini roditelji kontaktirali posle završetka rijalitija, a za nju su imali i bitnu poruku. Međutim, ona tvrdi da je to što oni od nje traže - nemoguće.

PROČITAJTE JOŠ: NAOŠTRILA KANDŽE! MACA MU POSLE ZADRUGE SPREMA TUŽBU: Otkrivamo TAJNU PREPISKU Diskrecije sa bivšim zadrugarom!

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Anabela i Gagi su mi posle svega rekli da slušam svoje srce i da ja najbolje znam šta treba da uradim. Ja nisam zvala Slobine roditelje, oni su pozvali mene, razgovarali smo korektno, normalno, objasnila sam ljudima kakva je situacija i to je to. Draginja i Dušan su mi rekli da bi voleli da Sloba i ja uspemo, da pokušamo, da damo šansu, ali ja sam rekla da je to nemoguće prvenstveno jer čovek ne zna šta će od svog života i da li će levo ili desno, a meni treba muškarac koji zna šta hoće u životu. Uprkos tome, ipak je bitno kako se slažemo Soba i ja, a ne naši roditelji - rekla je Luna za Pink.rs.

Autor: M. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'