AKTUELNO

Razmišljao o drugoj šansi.

U emisiji "Zadruga, narod pita" gostovao je Slobodan Radanović koji je u rijaliti programu "Zadruga" prevario svoju suprugu Kristinu Kockar. Pevač se u toku emisije dotakao i komentarisao svoju ženu.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je moguće da je se zaljubio u Lunu, koja je toliko priredila ljubomornih i histeričnih scena od kako je Kristina ušla u Zadrugu, s obzirom da je njegova žena toliko lepa i u svakom smislu fantastična. Svaka svađa sa Lunom bi se završavala napadom na njega i grebanjem - govorila je gledateljka.

Foto: RTV Pink

Kija i ja smo imali period da je pored mene mogao da prođe bilo ko i da ja ne bih mogao da zamislim bilo koju drugu. Videli ste da je ona prošla sve to sa osmehom. To će vreme sve da pokaže ko je kakav bio. Ja verujem da je bila iskrena. Postojali su tu periodi kada sam ja... ne znam, sumnjao, pa onda opet se zamislim i kažem možda to nije tako, možda to stvarno zaslužuje drugu šansu - izjavio je Sloba.

Foto: RTV Pink

Sloba je u jednom trenutku pogledao u mobilni telefon, a voditeljka Dušica Jakovljević ga je pitala da li mu je možda Kija poslala neku sms poruku u toku večeri, na šta je pevač rekao da nije.

Pevač je izjavio u emisiji "Zadruga, narod pita" imao priliku da pogleda kako svoj profil iz rijaliti programa "Zadruga", tako i priloge u kojima su glavni akteri Kristina Kockar, Luna Đogani i on.

PROČITAJTE: KIJA JE PRAVA OSOBA ZA TEBE: U program se uključila prevarena žena, pa posavetovala Slobu da se bori za Kristinu! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'