AKTUELNO

Kaže da se oseća kao robot.

Gostujući u emisiji "Zadruga, narod pita" Slobodan Radanović dobio je pitanje i koju više voli, suprugu Kristinu Kockar ili devojku sa kojom je imao ljubavnu vezu u "Zadruzi" Lunu Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Sloba je rekao kao voli i jednu i drugu i kako su to dve različite ljubavi. Radanović je rekao i kako mu je ljubav sa Kijom izgrađena ljubav, a da mu je veza sa Lunom nešto novo što ga je snašlo.

Foto: RTV Pink

Pa ja sam to rekao, ne znam... To su dve ljubavi na dva različita načina i ostajem pri svom stavu. Ne znam, sve je to totalno drugačije ljubavi. Ovo je neka stara ljubav, ovo je nešto što se dogodilo novo. Ovo je nešto što si imao izgrađeno i što su ostali lepi i ružni trenuci, a ovo je nešto novo koje se desilo tamo i koje je bilo isto stvarno, koje nije bilo lažno ili fejk - rekao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Radanović je u nastavku dodao i kako ga poslednjih dana ne dotiču negativni komentari i da se oseća, kako je rekao, kao robot.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledala ova situacija u toku emisije "Zadruga, narod pita".

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'