AKTUELNO

Sloba gostovao u emisiji "Zadruga, narod pita".

Gledaoci televizije Pink postavljali su pitanja Slobodanu Radanoviću u emisiji "Zadruga, narod pita", a u jednom trenutku za pevača je i stiglo pitanje koje se odnosili na njegove roditelje.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Publiku je zanimalo da je možda njegova majka Draginja Radanović shvatila da možda nije trebala da se oglašava u javnosti, dok Sloba i Kristina Kockar ne reše situaciju koja ih je snašla, kao i da li je možda svojoj majci skrenuo pažnju na stvari koje je pričala o njegovoj supruzi.

Što se tiče roditelja, ja tek kada sam izašao napolje, video sam da je to za njih bilo previše i da su se oni mnogo povestili napolju da mene nešto pravdaju. Da sam imao priliku, rekao bih im: "Iskulirajte, ako imate mišljenje svoje, zadržite ga za sebe". Napolju je njima bilo mnogo teže, pogotovu jer su oni stariji, nisu iskusni po tom pitanju. Ne želim ništa da im zamerim. Znam da su oni hteli meni u svakom trenutku najbolje. Šta god da su rekli, ne želim da ih osuđujem, to su moji roditelji i uvek sam uz njih - rekao je Sloba.

Gledateljka je u nastavku svog uključenja rekla i da bi joj bilo drago da opet vidi Kristinu Kockar i Slobodana Radanovića zajedno i da im želi sve najbolje, pogovoru Kristinu, kao i da je veoma srećna što je Kija pobedila.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo u toku emisije "Zadruga, narod pita".

Autor: S. K.

#Draginja Radanović

#Sloba Radanović

'