AKTUELNO

Ne propustite retrospektivu najgledanijeg rijalitija svih vremena u emisiji "Amidži šou".

Emisija "Amidži šou", u utorak od 23 časa, se ne propušta jer vas očekuje zadrugarska retropsektiva.

Šest dana nakon spektakularnog finala, Ognjen Amidžić će u studiju ugostiti petoro prvoplasiranih zadrugara - pobednicu Kristinu Kiju Kockar, Lunu Đogani, Teodoru Džehverović, Slobodana Radanovića i Miljanu Kulić.

Foto: Pink.rs/e-stock J Jovanović

Osim što će pričati o tome šta rade otkako su napustili "Zadrugu", petoro superfinalista "Zadruge" pričaće i u kakvim su trenutno odnosima.

Ono što posebno zanima publiku u celom regionu jeste kako se odvija sitacija u čuvenom ljubavnom trouglu Kija-Sloba-Luna, sada kada ih kamere ne prate 24 časa.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Kija zaista podnela papire za razvod ili će pre svega razgovarati sa Slobom, šta on misli o tome, ali i da li Luna posle svega želi da nastavi vezu sa njim, saznaćete u ovonedeljnoj emisiji "Amidži šou".

Iz prve ruke saznaćete kako su protekli prvi Slobini nastupi u dijaspori, ali i kako se Kija priprema za svoj prvi nastup Borom Santanom u diskoteci u Nemačkoj, gde je proteklog vikenda nastupao Radanović.

Foto: Pink.rs

Saznaćete i kako se Miljana Kulić priprema za dolazak deteta, šta sada planira, kao i sa kojim zadrugarima će i dalje ostati u kontaktu, a sa kojima ne.

Foto: Pink.rs

Teodora će ispričati šta se u njenom životu promenilo otkako je postala učesnica najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, kako izgleda njena veza sa Anđelom Rankovićem sada kada su napustili "Zadrugu", ali i da li se čula sa Ćazimom Osmanijem, koga su često pominjali ostali zadrugari.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Uključenja gledalaca, lude igre i najbolja zabava su samo deo onoga što vas očekuje, zato ne propustite emisiju "Amidži šou" u utorak 26. juna od 23 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Ognjen Amidžić

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

#Teodora Džehverović

'