AKTUELNO

Kulićeva smatra da je blogerka bila izuzetno ljubomorna na Kristinu.

Ono što je definitvno obeležilo najgledaniji rijaliti "Zadruga" jeste prevara koju je učinio Slobodan Radanovića. Naime, on je uplovio u ljubavnu romansu sa Lunom Đogani uprkos činjenici što je oženjen Kristinom Kockar.

Miljana Kulić je večeras gostovala u emsiji "Zadruga - narod pita" i bez dlake na jeziku, kao što je bilo u Beloj kući, komentarisala odnos ovog ljubavnog trougla.

Foto: RTV Pink

Jednu od gledateljki je interesovalo da li Miljana smatra da su Luna i Sloba imali dogovor da raskinu svoju vezu, neposredno pred sam kraj rijalitija, a potom i prokomentarisala šta misli o Đoganijevoj.

Meni najviše smeta što Luna i dalje promoviše nemoralni čin. Ljubav je divna stvar, ne možemo birati u koga ćemo se zaljubiti, ali ne možemo da promovišemo nešto što nije lepo i amoralno pred milionskim auditorijumom - rekla je gledateljka.

Foto: TvPink Printscreen

Trudnica je bez pardona odgovorila gledatelji i iznela svoje mišljenje o odnosu ovo dvoje zadrugara.

Mislim da su mesec ipo dana Luna i Sloba imali dogovor da svako izađe kao pojedinac, da glume raskid. Međutim, Luna se u nekim situacija zaboravila na dogovor sa njim, izgubi se nekad. Luna je ljubomorna na Kijinu senku. To je jedino u rijalitiju, ovo je prevazišlo špansku sapunicu. Ljubavnica može da bude ljubomorna na suprugu, treba da bude supruga ljubomorna na ljubavnicu, a ovde je obrnuto. Luna je zaboravila na dogovor sa Slobodanom, ishitreno je odreagovala, nije mogla da veruje kada je Sloba u Kijinoj blizini da je taktizirao. Hteli su da izađu kao pojedinici, da postignu bolji plasman. Sada je zatišje pred buru. Između Lune i Slobe je bila isključivo strast koja će trajati još dva, tri meseca. Sloba neće ostati ni sa Kijom, ni sa Lunom, biće sa sasvim trećom osobom. Majka Slobina, Draginja, podržava Lunu i Slobu, samo da bi se otarasila Kije, jer misli da će i sa Lunom biti kratkoročno, da će se sa Kijom razvesti i naći treću osobu. Ona je podržavala Lunu, zato što ne voli Kiju, da bi se on sklonio od nje, da bi se razveo i da bi nastavio sa Lunom, znajući da će naći treću, naravno, po maminoj meri - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: EKSKLUZIVNO! Otkrivamo PREPISKU Lune i Matore pre njihovog ulaska u ZADRUGU, do poljupca je došlo, a Đoganijeva joj na to poručila: Zanimljiva si mi! (FOTO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'