AKTUELNO

Večeras narod pita Lunu Đogani.

Gošća voditeljke Dušice Jakovljević ove noći u studiju televizije Pink je Luna Đogani, koja je zauzela drugo mesto u rijaliti programu "Zadruga" koji je oborio sve rekorde gledanosti. Luna je rekla kako se oseća kao vanzemaljav pred ljudima, ali i da se isto oduševila kada je videla reakcije ljudi.

Foto: RTV Pink

Sve mi nedostaje, svaki ćošak tog imanja, ljudi, iako sa većinom nisam bila u dobrim odnosima. Svako je bio poseban na svoj način, imao je rečenicu, pokret po kojem je specifičan. Nedosaje mi onaj crni sto. Naravno da mi nedostaje Sloba, sa njim sam provela devet meseci. Kada mi je bilo teško, on me je smirivao, kada sam bila srećna, on je bio uz mene - rekla je Luna Dušici.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Prvo pitanje koje su gledaoci postavili Luni bilo je da li će se udati za Slobodana Radanovića, a pitanje ju je nasmejalo.

Divno jedno pitanje, moram reći. Ja ne gledam u budućnost. Svaki dan može da se desi neko čudo. To smo mogli da vidimo u rijalitiju. Da mi je neko rekao da će se desiti ono što mi se desilo, ne bih verovala. Mora mnogo da se potrudi, on je isto jako izgubljen, kao i ja. Ne znam gde je levo, a gde desno, tako da ne znam šta da kažem. Mislim da prvo treba da sredim svoju glavu i srce, pa da odgovorim na to pitanje - izjavila je Luna.

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

'