AKTUELNO

Razočarana je jer su svi planovi koje je kovala sa Slobom, dok su bili u ljubavi, pali u vodu.

Modna blogerka Luna Đogani u rijaltiju "Zadruga", u kojem se zaljubila i ušla u vezu sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, osvojila visoko drugo mesto, odmah iza prvoplasirane Kristine Kije Kockar, zakonite supruge Pinkove zvezde. Posle devet i po meseci smeha, borbe, suza i mnogo čega, blogerka priznaje da su joj osećanja pomešana i da ne može jasno da definiše u kako se, zapravo, oseća nakon što se sve završilo.

Foto: Pink.rs

- Nemam konkretnu emociju koju bih izdvojila, osećam se kao da sam u svemiru – čudno i izgubljeno. Valjda će biti bolje - rekla je Luna, koja je neizmerno srećna zbog toga što je konačno ponovo sa svojom porodicom, koja ju je podržavala tokom svih prethodnih meseci.

- Mnogo mi je značila podrška porodice kada sam izašla, bila sam baš srećna. Iskreno, nema ničeg lepšeg nego kad vidiš porodicu svoju, vratiš se u svoj stvarni život i to je nešto što nema cenu - kaže Luna.

Foto: Pink.rs

Lunu smo, takođe, pitali i kakva je trenutno situacija na emotivnom planu.

- Tu se apsolutno ništa ne dešava. Bukvalno ništa - priznala je Luna, koja trenutno nije ni u kakvim odnosima sa Slobom Radanovićem, sa kojim je bila prethodnih meseci. Iako su se nekada kleli u njihovu ljubav i pravili ozbiljne planove za budućnost, sve to je palo u vodu.

Foto: Pink.rs

Jednostavno, ne vidim poentu u tome, ne vidim borbu. Razočarala sam se jer se za mene nije borio kao lav, šta smo sve uradili i bili na stubu srama... On je odustao od nas i pokazao da apsolutno nemam ni ja za šta da se borim - priznala je Luna za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Kada smo je upitali kako bi reagovala kada bi je Slobodan posle svega ponovo pozvao, Luna je priznala da bi na poziv odgovorila, ali da to ništa ne bi promenilo.

- Ništa, pričala bih normalno sa njim, ali to bi se završilo - kaže Luna, koja u ovom trenutku ne vidi šansu da se stvari, što se tiče njenog i Slobinog odnosa, poprave.

Foto: Pink.rs

- Mnogo bi morao da učini, ali mislim da nije spreman, da nije dovoljno jak za takve stvari - iskrena je Luna.

Večeras odgovara na pitanja gledalaca

Luna Đogani večeras će biti gošća specijalne emisije "Zadruga - Narod pita", u kojoj će sumirati utiske iz "Zadruge", detaljnije govoriti o svom odnosu sa Slobom Radanovićem, ali i imati priliku da uživo komunicira sa gledaocima Televizije Pink, koji će joj postavljati pitanja!

Foto: Pink.rs

Budite večeras uz portal Pink.rs i Televiziju Pink i pitajte Lunu sve ono što vas je zanimalo u proteklih devet i po meseci!

D. Tanasijević

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'