AKTUELNO

Odale su je oči pune suza.

Modna blogerka Luna Đogani sinoć je iznenada, pre vremena, napustila poslednju žurku u "Zadruzi" i otišla kući nakon što se njen bivši dečko Sloba Radanović pozdravljao i veselio sa još uvek zakonitom suprugom Kristinom Kijom Kockar, inače, pobednicom prve sezone rijalitija koji je pomerio sve granice. Luna i Sloba po izlasku iz "Zadruge", kako saznajemo, nisu mnogo komunicirali niti pričali o svom odnosu, a jutros su imali priliku da se ponovo sretnu oči u oči, i to u studiju Televizije Pink.

Foto: Pink.rs

Luna i Sloba su zajedno sa Kijom i Teodorom Džehverović bili gosti "Novog jutra" gde su sa Deom Đurđević i Predragom Sarapom govorili o svojim utiscima iz "Zadruge", osećanjima, greškama i planovima za budućnost. Međutim, između sebe nisu prozborili ni reč.

NIKAD EMOTIVNIJI TRENUTAK SUPRUŽNIKA! Sloba pred svima otpevao Kiji pesmu, evo kako je reagovala! (VIDEO)

Luna je kasnila u emisiju, te je, čim je stigla, samo ušetala u studio bez pozdrava svom bivšem dečku koji je sve vreme sedeo pored supruge, sa kojom se prethodno u šminkernici srdačno pozdravio.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Budući da je emisija išla uživo, Luna se svojski trudila da ne dozvoli emocijama da je savladaju, te je odgovarala na pitanja voditelja i trudila se da bude raspoložena, a za vreme pauze duge desetak minuta, tokom koje se u emisiju uključivao reporter sa terena, Luna je sve vreme ćutala trudila se da ne zaplače.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

S vremena na vreme bi bacila pogled ka Slobi i Kiji koji su, uprkos tome što su u emisiji priznali da će se razvesti, tokom pauze opušteno ćaskali, razmenjivali nove brojeve telefona, a kada su se dotakli društvenih mreža rešili su da se "zaprate".

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

- Koji sada profil koristiš, koji je tvoj? Zaprati me na Instagramu - kroz smeh je rekla Kristina dok joj je Sloba pokazivao šta to radi na svom novom telefonu, a onda su se brže-bolje "zapratili".

Foto: Pink.rs

MUK U STUDIJU! Kija i Sloba pred Lunom konačno otkrili ISTINU O RAZVODU, a onda je Đoganijeva rešila da se OBRATI! (VIDEO)

Za to vreme, Luna ih je posmatrala krišom, ispod oka, nakon čega je sklonila pogled kako ne bi gledala prizor koji joj je, po svemu sudeći, teško pao.

Pink.rs

#Dea Đurđević

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'