AKTUELNO

Bračni par o kojem je proteklih devet meseci brujao Balkan doneo je odluku!

Gosti današnjeg izdanja emisije "Novo jutro" Dee Đurđević i Predraga Sarape bili su Kristina Kija Kockar, pobednica prve sezone "Zadruge", drugoplasirana Luna Đogani, pevačica Teodora Džehverović, koja je zauzela treće mesto, i Pinkova zvezda Sloba Radanović, koji se našao na četvrtom mestu. Oni su u jutarnjem programu Televizije Pink sumirali utiske iz zadruge i finala, a zatim se osvrnuli na konačni plasman, kao i na ono što bi promenili da mogu.

Foto: Pink.rs

- Kija je zasluženo pobedila. I očekivalo se, ja sam rekla:"Sve najbolje", od srca sam joj čestitala - priznala je Luna.

Kija je dodala da je čestitke uzvratila, a potom otkrila koje bi to stvari promenila da može.

- Volela bih da sam bila jača, što se tiče plakanja i svega. Ipak, sve je to za ljude, pa se tešim time. Videla sam na snimcima koliko to ružno izgleda, ali smatram da je sve to za ljude. Ne bih ništa menjala, to je sve život, mi smo tamo živeli... - iskrena je bila pobednica "Zadruge".

Foto: Pink.rs

- Ne bih dozvolio sebi da ulazim u konflikt sa bilo kim. Gubio sam živce bespotrebno i bez razloga, zbog sitnica. Sada kad to gledam, sve mi je to smešno. Krivo mi je što sam dozvolio da psujem tamo i da se vređam - otkrio je Sloba Radanović, dok je Teodora Džehverović istakla svađu sa Kristinom, kao jednu od bitnijih stvari za koje bi volela da se nikada nisu desile.

Foto: Pink.rs

- Ta svađa je potpuno nepotrebna, ne znam ni zašto je uopšte krenuo taj konflikt. Krivo mi je zbog toga, ali sve je to za ljude, neka škola više. Sve sam radila srcem, u momentu. Okrenula sam novu stranicu i započela život ispočetka - rekla je Teodora.

Foto: Pink.rs

Luni Đogani se, kako je otkrila, nimalo nisu dopale scene u kojima je doživljavala nervne slomove i pravila haos u "Zadruzi".

- Promenila bih one nervne slomove na kapiji, ono je katastrofa. To, psovke, užasno izgleda, gledam i ne mogu da prepoznam sebe, ne mogu da verujem da sam sebi dozvolila tako nešto... To bih sigurno promenila - iskrena je bila modna blogerka.

Foto: Pink.rs

Razvod, pa ponovno venčanje!

Čim su voditelji pokrenuli priču o braku Kije i Slobe, u studiju je nastao muk, a zatim je Kockarova priznala da se ona i pevač razvode.

- Definitivno se razvodimo. Sve se to dešava u životu. To je, ustvari, moj plan - da se razvedemo, pa ponovo venčamo da bi ponovo bilo slavlje, venčanica... - našalila se Kristina.

Foto: Pink.rs

Bivši zadrugari su na samom kraju gostovanja u emisiji "Novo jutro" otkrili svoje privatne i profesionalne planove, a čemu će se posvetiti u predstojećem periodu otkrila je i Luna Đogani.

Foto: Pink.rs

Gostovanje Kije, Lune, Teodore i Slobe u emisiji "Novo jutro" pogledajte u nastavku:

Pink.rs

#Dea Đurđević

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

#Teodora Džehverović

'