AKTUELNO

Poseta porodica je otvorila mnoge karte.

Zadrugari su tokom finalne večeri imali priliku da nekoliko poslednjih trenutaka provedu sa svojim najmilijima. Naime, porodice ukućana su ušle u Belu kuću i sa svojim voljenima su podelili utiske i dali im savete kako da se ponašaju ubuduće.

Foto: Printscreen Youtube

Luna Đogani je porazgovarala sa Anabelom Atijas i Gagijem Đoganijem koji su je savetovali da se prema svima odnosi sa poštovanjem i da bude dostojanstvena.

Kristinu Kockar su u superfinalu došle da podrže mama Nadica Zeljković i kuma Vanja Ibrahimović. Kristina je prenela svojoj mami Nadici da je primetila poglede od strane Slobine porodice, a njena mama Nadica joj je u šiframa prenela situaciju koja se dogodila napolju, pa se na osnovu izrečenog može zaključiti da se ovo odnosilo na porodicu Radanović.

Sad ću ti reći u šiframa... Sećaš se kada si rekla "Ima Boga", i tup... sad stojimo na crvenom tepihu...prolaze, kao ne vidimo se...

Foto: Printscreen Youtube

S obzirom na to da je Miljana Kulić imala žestoku svađu sa Lunom Đogani, ona je u jednom trenutku prišla njenim roditeljima kako bi sa njima izgladila odnose.

Neke stvari ti nisu trebale, s obzirom na to da si mama. Ono što si rekla za devojčicu koja ima četiri godine, koje ništa nije krivo... Ne treba sebi to da dozvoliš - poručila je Anabela Miljani, dok se ona pravdala da je to rekla u odbrani, jer je ona vređala nju.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Ana nakon izbacivanja progovorila ŠTA MISLI O KIJI, a onda priznala zbog čega je ZAPLAKALA! (VIDEO)

Kako je izgledao razgovor zadrugara sa svojim roditeljima pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'