AKTUELNO

Negativna energija u studiju vladala je između pevačice i bivše ukućanke.

U studiju u Šimanovcima je uzavrela atmosfera. Nakon što je Lepi Mića dao svoj intervju Dušici Jakovljević i prokomentarisao šta misli o ljubavnom paru Luna Đogani i Sloba Radanović, došlo je do rasprave između Jovane Tomić Matore i Anabele Atijas, koje su sedele u publici.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Matora je izjavila da je primila poruku od pevačice dok su sedele u studiju, a onda je otkrila šta kriju njihove prepiske. Povela se polemika oko toga da li su se zapravo poljubile i koliko su bile bliske pre ulaska u rijaliti.

Primila sam danas više poruka od prijatelja, fanova, rodbine, zadrugara. Vidim Anabelu sada tu, poslala mi je poruku... nisam joj prišla. Je l' treba da ti objasnim? Ja mislim da ćerka treba da ti objasni, ja ne treba ništa... Meni ne može niko da preti, da kači neke slike. Ja sam bila fer i korektna, što sam rekla da smo se poljubile - rekla je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Moraćeš da priznaš kakav si frajer bila, da ćutiš i nećeš da pričaš. Ona (Sanja) ode za dva dana sa bajom. Ono što ti nemaš ona će da nađe... Bilo mi je mnogo jadno što si kao ker skakala pored nas. Dva puta smo je u životu sreli, jednom je došla na naš nasutp... Luna i Matora nikada nisu bile prijateljice - objašnjavala je Anabela.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam htela zbog Sanje, čuvena žurka... da li smo se slučajno nas dve poljubile u wc-u - izjavila je Matora.
Ti si frajer do bola, dajem joj dva dana, ode Sanja... Ja samo štitim svoje dete - uzvratila je Anabela.

Foto: TvPink Printscreen

Matora je bila vidno iznervirana onime što joj je pevačica rekla, pa otkrila detalje njihovog poznanstva.

Ona ne zna gde joj se ćerka kreće. Njena ćerka je dolazila u klubove kada je lupala najboljoj drugarici šamare... tvoja ćerka je Vanji lupala šamare. Ovo ne bih pričala da mi nisi pretila - besnela je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Lepi Mića napravio HAOS pred Anabelom i Draginjom i NAJSTRAŠNIJE PONIZIO Lunu i Slobu! (VIDEO)

Kako je izgledala ova rasprava možete detaljnije pogledati u narednim video-snimcima.

D. B.

#Anabela Atijas

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

'