AKTUELNO

Susret budućih prijatelja?

S obzirom na to da je veliko finale na vratima, ukućani se užurbano spremaju za izbacivanje iz Bele kuće posle više od devet meseci boravka u rijalitiju "Zadruga".

Njihovi najbliži su na samo nekoliko koraka udaljeni od njih i došli su da im pruže podršku u trenutku kada budu napustili ovo velelepno zdanje.

Roditelji ljubavnog para Lune Đogani i Slobodana Radanovića pristigli su u Šimanovce kako bi dočekali svoje voljene, a kada ih je "sedma sila" upitala za koga navijaju, evo kakvi su bili njihovi odgovori.

Foto: Pink.rs

Za njih dvoje - rekao je Slobin tata Dušan.
Za ljubav - dodala je Anabela.

S obzirom na to da su Anabela Atijas i Dušan Radanović sve vreme bili zagrljeni i nisu skidali osmeh sa lica, jedan od prisutnih novinara je upitao pevačicu: "Da li je to prijatelj?", na šta je Anabela odgovorila: "Da, da. Jeste, u svakom smislu", sa čim je Slobin tata bio saglasan.

Da podsetimo, pre nekoliko dana porodice ovo dvoje ukućana sastale su se u Beogradu, a evo šta je bila tema njihovog razgovora.

Foto: Pink.rs

Morali smo da tražimo dozvolu od gospode. Tajno viđanje u slobodnoj zemlji u gradu Beogradu... Nismo toliko staromodni da pričamo o veridbi bez prisustva dvoje ljudi. Pričali smo o rođendanu, oni su bili u Beogradu, inače, rodom smo iz Zrenjanina. Javili su mi se, ja sam ih ugostila - rekla je Anabela.

Novinar najbržeg portala u Srbiji Darko Tanasijević upitao ju je šta je prvo što će reći svojoj ćerki, a ona je odgovorila: "Volim te", a isto to i Slobi i dodala: "Svaka čast na svemu".

Ne, kada budem njenim cipelama hodala ovih 10 meseci i prošla kroz ono što im se desilo i što su morali da prođu da bi opstali onda mogu da sudim - objasnila je Anabela.

Foto: Pink.rs

Na pitanje ko joj je favorit, Anabela je prokomentarisala da je svako ko je izdržao 10 meseci u rijalitiju i prošao kroz sve izazove zaslužio da se nađe na mestu pobednika.

Kako je izgledao susret Dušana i Anabele, kao i to šta su njih dvoje rekli o Luni i Slobi pogledajte u narednom video-snimku.

Pročitajte još: OČEKUJEM POBEDU! Kijina mama otkrila ZA KOGA NAVIJA i da li će se POZDRAVITI SA RADANOVIĆIMA! (FOTO)

Pink.rs.

#Anabela Atijas

#Rijaliti Zadruga

'