AKTUELNO

Susret sa prijateljima na superfinalu!

Večeras se održava superfinale najgledanijeg rijalitija u regionu "Zadruga". Uzbuđeni članovi porodica zadrugara užurbano pristižu u Šimanovce gde će se i održati ovaj spektakl.

Foto: TV Pink

Ekipa portala Pink.rs dočekala je majku Kristine Kockar, Nadicu Zeljković, ispred studija televizije Pink, a ona je odmah otkrila da je ubeđena da njena ćerka večeras osvaja prvo mesto.

Uzbuđeni smo, očekujemo tu pobedu, naravno. Prvo mesto ide najboljem, drugo osvoji možda Miljana, to bih volela - rekla je Nadica.

Foto: Pink.rs

Kijina mama nije skrivala uzbuđenost, pa je objasnila i šta će prvo uraditi kada bude ugledala ćerku posle mnogo meseci.

Reći ću joj sve najbolje. Prvo ću je zagrliti da vidim da li je duševno dobro i da li je raspoložena - navela je Zeljkovićeva.

Foto: Pink.rs

Nekoliko puta pre Nadice u Šimanovce su došli i roditelji njenog zakonitog zeta Slobodana Radanovića, Draginja i Dušan, a nas je zanimalo da li će se pozdraviti sa prijateljima.

Ako bude prilike, naravno. Ovde mi je gošća iz Holandije, gostovala je u studiju, pa će malo da mi pripomogne u nekoj priči. Ja nisam baš ovo očekivala - rekla je Kijina majka.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: SHVATILA SAM ŠTA JE VREDNO BORBE: Luna se prisetila susreta sa svojom majkom i psom, KIJA VRIŠTALA OD SMEHA! (VIDEO)

Kako je Sloba prethodne noći proslavio rođendan na luksuznom imanju nadomak Beograda, pitali smo Zeljkovićevu da li će pevaču čestitati kada ga bude videla.

Ne verujem da će biti prilike, mislim da je to uradila njegova supruga, odnosno moja ćerka - rekla je Nadica.

D. T./R. L.

#Draginja Radanović

#Kristina Kockar

#Nadica Zeljković

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'