AKTUELNO

Fotografiju Kija stavila na posebno mesto.

Slobodan Radanović nakon svoje rođendanske žurke, pukao je balon u kome su se nalazili manji baloni sa fotografijama. To je učinio zajedno sa Lunom Đogani, koja je kasnije uradila nešto što je šokiralo sve zadrugare.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Naime, Đoganijeva je uzela Slobinu fotografiju iz detinjstva i po mišljenju većine, drsko je uručila Kristini Kockar koja je zbog ovoga bila na ivici suza. Celu situaciju komentarisali su ukućani koji su sedeli sa Kijom u dvorištu.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kakvo đubre podmuklo! Šta joj bi? Ili je poremećena ili je... ne znam. On pukao balon i gleda slike sa njom. Šta joj bi Milane? Objasni mi, ti si stariji! Luna će da daje ženi njegovu sliku, Kija ima milion albuma i sve. Kija, da li je realno ovo? - rekla je Miljana.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Luna se zatrčala iz kuće, smeje se i daje Kiji Slobinu sliku kada je bio mali. Ne znam šta joj bi, provocira. Rekla joj je: "Evo ti ova slika". Neka se j*bu, neka rade šta hoće - izjavio je Milan.

Foto: RTV Pink

Šta te briga, ideš kući danas. Daj da vidim tu sliku. Bože ne liči na sebe, o kakav je - tešila je Ana Kiju.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kija je zatim fotografiju koju je dobila od Lune stavila u deo gde stoji bubica, a Milan Milošević je otišao kod Lune i Slobe i pričao sa njima upravo o fotografijama. Kasnije su Sloba i Luna zajedno u spavaćoj sobi ponovo gledali ove fotografije, a u video-prilozima ispod pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

'