AKTUELNO

Nije mogao da joj pređe preko rečenice upućene Anđelu.

Prethodne noći nastala je žestoka svađa između Lune Đogani i Slobodana Radanovića i to zbog toga što je blogerka izjavila kako je ljubav Anđela Rankovića i Teodore Džehverović prava i podržala ih.

Foto: TvPink Printscreen

Sloba joj je otvoreno zamerio jer se izvinila ovom paru iako je Anđelo ranije izjavljivao kako je mogao da ima se*sualne odnose sa Đoganijevom da je hteo.

Šta hoćeš više od mene, šta tebe briga šta ja radim ako smo završili, pusti me. Mi smo završili - vikala je Luna kada joj je Radanović prebacio.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LUNINA LJUBAV JE BOLESNA, MISLI DA JE MNOGO BITNA: Zadrugari i dalje ne mogu da veruju šta je Đoganijeva radila posle žurke! (VIDEO)

Neću da te pustim da radiš loše stvari - rekao je pevač.

Luna nije uviđala u čemu je njena graška a pevač nije želeo jasno i glasno da joj objašnjava pa je nastala velika tenzija. Blogarka je počela da plače i vrišti na svog bivšeg dečka.

Ako smo završili ti i ja, zašto te zanima šta ja radim, zašto me gledaš ceo dan tužnim pogledom - vikala je Luna kroz suze.

Foto: TvPink Printscreen

Zato što si rekla da misliš da ti želim zlo - rekao je Slobodan.

Pevač je nakon ove kratke ali veoma žučne svađe izleteo iz Bele kuće kao oparen. Nakon nekog vremena on se vratio, međutim vrlo brzo se posvađao i sa svojom suprugom Kristinom Kijom Kockar.

Posle ovog verbalnog okršaja, Radanović je otišao u dvorište i zaplakao.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'