AKTUELNO

Večeras će imati priliku da se podsete svega onoga što su radili i govorili u prethodnih nekoliko dana.

Sinoć su u "Zadruzi" održane poslednje nominacije za ovu sezonu. Pevačica Marija Ana Smiljanić jedna je od troje nominovanih zadrugara, zbog toga što je u sredu rano ujutru vređala Boru Santanu na nacionalnoj osnovi, a osim toga, kažnjena je i oduzimanjem tromesečnog honorara.

Foto: E-stock

Zadrugari su sinoć glasali između Kije Kockar i Slobe Radanovića, a najviše glasova za izbacivanje dobio je pevač, koji će sa Marijom Anom i Filipom Đukićem, koji je dobio najmanje glasova za opstanak od strane publike, odmeriti snage večeras!

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Foto: Zadruga - RTV Pink

Milioni gledalaca Televizije Pink večeras će uživo moći da prate izbacivanje iz "Zadruge", nakon čega će biti poznato koji zadrugar će završiti takmičenje u samoj završnici trke za 50.000 evra duge čak devet meseci. Međutim, to nije jedina stvar koja večeras očekuje zadrugare!

Foto: RTV Pink

Kao što to biva svakog četvrtka, učesnici rijalitija će i večeras biti u prilici da pogledaju snimke nastale prethodnih sedam dana i prisete se svega što su radili i jedni o drugima govorili, a kasnije to najčešće poricali!

Još jedno uzbudljivo veče je pred vama, zato ostanite uz Televiziju Pink i Pink.rs, najbrži portal u zemlji!

D. T.

#Rijaliti Zadruga

'