separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

reality

ZADRUGARI GLASALI ZA POBEDNIKA NA SVIM ZADRUGOVIZIJAMA: Neki su izabrali svoje bivše prijatelje, a neki i ljubavnike! (VIDEO)


Ukućani su nastupali na čak četiri Zadrugovizije!


Veliki šef je danas kroz pismo zvanično čestitao svim zadrugarima koji su dobili nagrade na "Zadrugovizijama", ali i stanari koji nisu nagrađeni dobili su pohvalu za svoj trud. Nakon toga, usledilo je glasanje.

Vreme je da svako od vas kaže mišljenje o tome ko je bio kakav na Zadrugovizijama. Sada ćete glasati i birati pobednika na svim Zadrugovizijama - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Autor: RTV Pink

Na samom početku došlo je do manjih varnica između Radosava Stefanovića Žutog i ovonedeljnog vođe Lepog Miće, međutim ova rasprava zadrugare nije omela, pa su tako stanari izneli svoja mišljenja, a prva je bila Luna Đogani.

Za mene je za sve četiri Zadrugovizije najbolja bila Teodora. Ona je profesionalac. Najbolji mi je bio onaj prvi nastup - rekla je Luna.

Autor: RTV Pink

Đoganijeva je dala glas svojoj bivšoj najboljoj rijaliti drugarici, a Teodora je takođe oduševila Saru Reljić, Anu Korać, Boru Santanu, Jovanu Tomić Matoru, Gordanu Džehverović, Sanju Stanković, Anđela Rankovića i Zoricu Marković koji su takođe glasali sa Džehverovićevu.

Autor: RTV Pink

Sve to stoji što je Luna rekla za Teodoru, ja ću izabrati Miljanu, jeste da ona nema pojma da peva, ali se stvarno trudila i uvek sam imala osmeh na licu kada je ona nastupala - izjavila je Kija.

Autor: RTV Pink

Autor: RTV Pink

Kristina Kockar je glasala za Miljanu Kulić, kao Milan Milošević i Bane Čolak. Dok su svoje glasove Sari Reljić dali Vojke Đans i Andrijana Radonjić. Radosav Stefanović Žuti je glasao za Nemanju Đerića Đeksona, dok je Đekson svoj glas dao Gordani Džehverović isto kao i njena ćerka Teodora, a Miljana Kulić je glasala za Jovanu Tomić Matoru. Marko Miljković glasao je za Kiju Kockar kao i Lepi Mića, dok je Maca Diskrecija najviše iznenadila Boru Santanu svojim izborom, jer se odlučila za njega.

Autor: RTV Pink

Autor: RTV Pink

U video-prilogu ispod pogledajte kako je izgledalo ovo glasanje.

Autor: S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti