separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

VREME NE MOŽE DA SE VRATI! Marija Ana zažalila zbog svega što je bilo sa Filipom, pa ZAJECALA u njegovom naručju! (VIDEO)


Pevačici je krivo što nisu uspeli da izglede odnose, već se ponašali kao najveći neprijatelji.


Tokom prethodne noći održane su nominacije. Nakon što je Ognjen Amidžić saopštio zadrugarima da će noć u izolaciji provesti Marija Ana Smiljanić, Slobodan Radanović i Filip Đukić, pevačica je briznula u plač. 

Naime, atkraktivna ukućanka je u tom trenutku zažalila zbog svih svađa koje je imala sa svojim bivšim dečkom. Njoj je odmah pritrčao maneken kako bi je utešio. Snažno je zagrlio neprestano ponavljajući "smiri se". 

Autor: Printscreen Youtube

No, bez obzira na to Marija Ana je bila neutešna, budući da nije uspela da izgladi odnose sa Đukićem, čak su ulazili u žestoke rasprave kada su pale teške reči. Kada je ušla voditeljka Katarina Nikolić i zatekla Smiljanićevu uplakanu, upitala ju je šta je uzrok toga. 

Pazi kad sam znala da ti ili ja idemo kući. Filip i ja smo pokazali sve ovde. Ponašali se kao najveći neprijatelji, kao dva najveća debila. Ništa nismo uspeli da ispravimo i krivo mi je zbog svega - pričala je Marija Ana jecajući, a potom se i Filip izjasnio povodom ovoga:
Ja se smorim uvek kada ona plače. Vreme ne može da se vrati, šta da se radi - rekao je Filip. 

Autor: Printscreen Youtube

Da li će Filip i Marija Ana obnoviti vezu nakon rijalitija i podsetili se dana kada su živeli u ljubavi, ostaje da saznamo. 

Autor: Printscreen Youtube

Kako je izgledao ovaj emotivan trenutak za ovo dvoje ukućana možete pogledati u narednim video-snimcima.

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti