AKTUELNO

Blogerka želi dečka kao što je Anđelo Ranković.

Luna Đogani je pre nekoliko večeri prebacila svom bivšem dečku Slobodanu Radanoviću da njih dvoje nikada neće imati ljubav kao što je to ljubav između Teodore Džeheverović i Anđela Rankovića.

Upravo je ovo pitanje dobila od jednog gledaoca koji je bio znatiželjan zašto ima takvo mišljenje i pored svih problema kojima je njihova veza odolela.

Foto: Printscreen Youtube

Pa nije nikad bila zato što je to jedna jaka, iskrena i ljubav. Ja sam sebi dala za pravo da komentarišem Anđela i Teodoru da su fejk, da Teodora ne voli Anđela, kao što on voli nju. Ja se mnogo kajem što sam ikad pomislila, a kamoli rekla. Kada je bila "Zadrugovizija", ja sam njima rekla šta mislim. Kad sam videla pismo, da plaču, hajde žensko, ali muškarac, sa takvom tugom. Stvarno me pogodilo i plakala sam u bekstejdžu, to pismo. Ja sam ponosna na njih dvoje, zato što su dokazali da priče koje kruže nisu istinite, oni se stvarno vole iskreno. Imaju pravu i jaku ljubav. Imalo je mnogo situacija da odustanu jedno od drugog, oni su prešli preko svega i dokazali da je to prava ljubav. Ja želim da imam takvu ljubav, iskrenu ljubav, ludu, bez limita. Ja sam dugo čekala takvog muškarca. Mislila sam da ne postoji takav muškarac, ali kada sam videla Anđela, znam da postoji tamo negde neko - rekla je Luna plačljivim glasom.

Foto: Printscreen Youtube

Slobi je vidno zasmetalo ono što je blogerka rekla. On nije delio njeno mišljenje, pa je ustao odmah da se odbrani. No Đoganijeva je plačljivim glasom nastavila svoje izlaganje i dodala da smatra da će Radanović i Kockareva nastaviti svoj brak nakon rijalitija.

Luna se sa njenom konstatacijim popi*ala sada po meni za sve što sam uradio za nju - rekao je pevač.
Ja mislim da on mene nikad nije voleo kako sam ja zaslužila. Ali nije mogla nikad da bude jer on nije prestao da voli svoju ženu. Ja sam mislila da jeste, zato sam 100% verovala u sve ono što priča. Ja sam zaslužila muškarca koji će samo mene da voli. Nikada nisam imala sreću u tome. Mogu oni da pričaju šta hoće, ja sam ubeđena da je ona spremna da pređe preko svega. To što je njegova majka rekla da ima advokata, to se neće desiti ako on to ne želi. Ja sam rekla da će se njih dvoje napolju pomiriti i ja im želim svu sreću ovog sveta. Drago mi je što sam ja trebala da se desim, da bi oni shvatili neke stvari. Ja se nadam da ću jednog dana naći Slobodana koji će samo mene da voli - rekla je blogerka sa očima punim suza.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: ĐOGANIJEVA NIJE ZNALA ŠTA JU JE SNAŠLO: Kija poručila Luni da je JEFTINA, a onda je ustao Sloba i DOLIO ULJE NA VATRU! (VIDEO)

Teodora i Anđelo su je gledali bez ijedne reči, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'