separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NA KORAK DO POMIRENJA?! Kija saglasna sa Slobom: MI SMO STVORENI JEDNO ZA DRUGO! (VIDEO)


Potrebno je vreme i razumevanje.


Slobodan Radanovć je svoju suprugu Kristinu Kockar prevario pred milionskim auditorijumom sa Lunom Đogani u rijalitiju "Zadruga". Posle osam meseci blogerka i pevač su raskinuli svoju vezu, a Sloba poslednjih nekoliko dana ima vrlo korektan odnos sa Kijom, pa se često zapričaju do ranih jutarnjih časova pričajući o zajedno proživljenim avanturama i planovima za budućnost. 

Autor: TV Pink Printscreen

Ovo su sve primetili gledaoci koji pomno prate dešavanja u Beloj kući, pa su bili znatiželjni da li postoji mogućnost da se ratne sekire između njih dvoje zakopaju i da se ponovo posvete svom braku. 

- Da li mogu da zaborave sve što je bilo proteklih 5 godina i ovo ovde i da krenu ispočetka, jer su baš jedno za drugo - glasilo je pitanje jednog od gledalaca.

Lako je sve to reći, mnogo je sve to teško sprovesti u delo, treba vremena i razmuvanja. Trebaju obe strane da povuku ručnu, da se žrtvuju. Ne znam koliko je ko spreman posle svega što se ovde dogodilo - objasnio je Sloba.

Autor: Printscreen Youtube

Saglasna sam sa Slobodanom. Imamo drugačiije karaktere, ali rođeni smo jedno za drugo, imamo ista interesovanja, te neke poglede na svet. Isti grad, istu slavu slavimo. Sve za šta nismo rođeni, zbog toga smo se svađali, ali i te kako mislim da smo stvoreni jedno za drugo - završila je Kija. 

Autor: TvPink Printscreen

Poznato je da Miljana Kulić ne može da se uzdrži od komentara koji se tiču Kije i Slobe, pa im je uputila ogromnu podršku i izjasnila se da "navija" za njihovu ljubav, govoreći da će pevač u svako ženi tražiti Kristinu. 

Šta je još Kulićeva rekla o još uvek zakonitim supružnicima možete pogledati u narednom video-snimku. 

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti