separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

MUŽ JE, IPAK, MUŽ: Kija otvorila dušu i uporedila ono što je imala sa Andrijom i Slobom, Radanović će njene reči PAMTITI DOVEKA! (VIDEO)


Kockareva se maksimalno trudi da bude čovek prema svom suprugu.


Kako se bliži kraj najgledanijeg rijalitija u regionu "Zadruga" sve više se polemiše o razvodu bračnog para Kristine Kockar i Slobodana Radanovića, budući da su oboje javno rekli da će se okončati svoj brak nakon završetka ovog zabavnog programa. 

Autor: TvPink Printscreen

Da podsetimo, Kija je pred milionskim auditorijumom priznala da još uvek voli svog zakonitog supruga, uprkos činjenici što je obnovila vezu sa Andrijom Lazovićem, a sada je priznala da je napravila grešku što nije sačekala da se sve razjasni. 

Autor: Privatna arhiva

Bilo mi je lepo pored Andrije. Bila je najveća greška Andrije i mene što nismo sačekali da se sve završi, pa onda da smo počeli. Meni je bilo zaista lepo sa Andrijom, pomoglo mi je, ali sa druge strane, Slobodan je moj muž. Papir nije verodostojan, ali u ovoj priči je samo razmišljanje da sa tom osobom budeš za ceo život, ja sam tako razmišljala, ali se to neće desiti. Ja ću uvek biti tu za njega. Namerno ću ispasti čovek prema njemu, a on jadan - rekla je Kija.  

Autor: Printscreen Youtube

Da li će se zaista Kristina i Sloba razvesti nakon rijalitija posle svega što se desilo između njih u Beloj kući i kako će je Andrija dočekati nakon izlaska, ostaje da saznamo. 

Šta su još glavni akteri ove priče izjavili možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti