AKTUELNO

U uspeh novog projekta polaže velike nade.

Milica Todorović, jedna od najatraktivnijih i najpopularnijih pevačica na našoj sceni, promovisala je večeras na jednom prestoničkom splavu svoj novi singl "Show program". U veoma izazovnom crvenom kostimu je dočekala svoje drage kolege i sa ekipom našeg portala podelila utiske o novoj pesmi, u čiji uspeh polaže velike nade.

Foto: Pink.rs

Kada je meni puštena ova pesma, shvatila sam - to je moja energija i kraj. Ja znam da to mogu da iznesem i oduševljena sam bila pesmom. Ja sam učestvovala u stvaranju pesme sa Milošem Roganovićem, tako da sam stvarno prezadovoljna rezultatom. Svaka pesma nosi neku svoju energiju, različite su pesme, stil. Meni se ona toliko dopada, tako da mislim da će i publici. Mislim da je život svih nas pomalo šou program, pogotovo kod žena, ovako smo to malo opisali šaljivo kroz spot - rekla je Milica i dodala da je njen dečko Miloš imao velikog udela u realizaciji njenog novog projekta.

Foto: Pink.rs

- On je radio sve, ja sam mu neizmerno zahvlna na tome. On je moja najveća podrška. Miloš je najtalentovanije biće koje sam ja upoznala. Ja sam toliko srećna zbog ovog spota, jer ovakav na našim prostorima ne postoji. To je skup projekat i toliko se dugo čekalo za ovu pesmu. Ja sam veliki perfekcionista, zato sam dugo čekala i za ovu pesmu, a kamoli za ceo album. Želim da mi sve bude ludilo - rekla je Milica, koja je na svom gala slavlju okupila pola estrade!

Nju su večeras podržale brojne kolege, među kojima su bili  Slavica Ćukteraš, Stevan Anđeković, Saša Kovačević, Katarina Živković, Nemanja Nikolić, Ilda Šaulić, Mia Borisavljević u društvu svog supruga Bojana Grujića, Marina Visković, Jadranka Barjaktarović i mnogi drugi.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Došla sam da podržim moju "cimi", jako je volim, ona je meni najdraža. Toliko se radujem njenim uspesima, kao da su moji, jer je ona jedna predobra devojka, jako talentovana, kreativna, uspešna i smatram da će ovaj singl i te kako biti uspešan i da će spot biti pravi šou program, kako glasi i naziv pesme - rekla je njena koleginica Katarina Živković, a uspeh joj je poželeo i kolega Milan Mitrović.

Foto: Pink.rs

Ja joj želim da ostane rekorder na jutjubu i da ova pesma nakuca 200 miliona. Ona je pravi ortak, imali smo dosta druženja i bože zdravlja biće ih još. Uvek je bila ortak i korektna, zato se i družimo i poštujemo godinama. Volimo Milicu, volimo čaše, tako da neka bude pesma "Tri čaše" je ostavila veliki utisak i ona pesma koja je bila na početku - kaže Milan Mitrović.

Sa Milicom su neviđeni šou na sceni napravili i kostimirani plesači, koji su učestvovali u spotu, a novo, najskuplje do sada video ostvarenje popularne pevačice pogledajte u nastavku:

D. Božović

#Milica Todorović

'