AKTUELNO

Nije očekivao da će ona tako nešto izjaviti.

Kristina Kockar postala je učesnica Zadruge nakon što ju je sa Lunom Đogani pred milionskim auditorijumom prevario njen još uvek zakoniti suprug Slobodan Radanović.

Ona je kroz mnogobrojne situacije prolazila zbog njene borbe da sačuva svoj brak, iako je on sa Lunom osam meseci bio u strasnoj i turbulentnoj vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

Kija je shvatila da je previše učinila da bi njih dvoje opstali, a kako je najavila da će se konačno razvesti kada napusti rijaliti, ona će otići iz Srbije.

Potrudiću da se da napolju maksimalno iskoristim slobodno vreme. Jedva čekam da odem u Tokio. Ti znaš da nikada nisam težila ka tome da budem popularna, da sam htela bila bih. Volim što me narod voli zbog onoga što jesam. Ne znam da li ću uopšte živeti u Srbiji, ovde sam bila zbog tebe - rekla je Kija.

Slobodan je vidno šokiran zaćutao na trenutak, a onda je posle kraćeg razgovora znatiželjno upitao svoju suprugu da li je sigurna u to.

Da li ti stvarno želiš da odeš iz Srbije? - pitao je začuđeno Sloba.
Pa da, ako ništa ne napravim ovde, sada ću biti slobodna pa ću moći da odem gde god - rekla je Kija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Oni su dugo razgovarali u izolaciji, a šta su, između ostalog još ispričali jedno drugom detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'