AKTUELNO

Nije čudo što je svi prate!

Vrele temperature su nam ove godine rano donele leto, a na moru se letnja sezona već uveliko zahuktala. Plaže na crnogorskom primorju su počele da se pune, a pogodite ko je među prvima došao u Budvu da nezvanično otvori sezonu sunčanja i kupanja? Naravno, lepa Cecina ćerka.

Anastasija je pre nekoliko dana u društvu prijateljica uživala u sunčanju, kupanju i ženskim razgovorima na jednoj od najlepših budvanskih plaža. Primetili smo da izgleda nikad bolje i puca od energije. U seksi kupaćem kostimu koji je isticao njenu izazovnu figuru, samovereno je pozirala na suncu i izazvala pravu pomamu među muškim posetiocima plaže. Vrele obline, preplanuo ten, zategnut stomak, šum morskih talasa i hladni kokteli na stolu– šta bi čovek više poželeo?

Od trenutka kada je kročila na plažu, zavrtela je pamet “đetićima”. Naime, pripadnici muškog pola su dolazili u neuobičajeno velikom broju samo da je osmotre i uvere se u fantastičan izgled nove zvezde Herbafasta. Neki od njih su prilazili plaži gliserima i jahtama i šepurili se ne bi li lepa Anastasija nekako obratila pažnju na njih.

Foto: Promo

Pitali smo Anastasiju da li postoji neki poseban razlog dolaska u Budvu ili je u pitanju samo kratak odmor? „Iako mnogi ne veruju, u zadnje vreme zaista imam toliko poslovnih obaveza, da sam jedva pronašla par slobodnih dana za predah i da malo nabacim boju“, sa osmehom je odgovorila Anastasija. „Skoro sam završila snimanje spota za Herbafast i izuzetno sam zadovoljna. Ovog puta mogu ponosno da objavim da sam završila snimanje i svoje prve pesme koja će se uskoro zavrteti, i zbog toga sam baš uzbuđena. Budvu inače obožavam, tu se osećam kao kod kuće. Prija mi da sam ovde na početku sezone, kada se grad budi i letnja atmosfera zagreva”.

Na pitanje da li joj udvarači ovde dosađuju, nasmejala se i zagonetno odgovorila: „Istina je da dobijam dosta komplimenata i poziva za izlazak, ali na kulturan način izlazim na kraj sa upornim udvaračima. Iako pažnja i komplimenti gode, nekada se desi da neko i pretera sa upornošću i zahtevom za upoznavanje. Razumem da mnogi momci imaju potrebu uživo da se uvere da nisam arogantna i nepristupačna i uglavnom se uz opuštenu priču sve lepo završi"

Na njenom instagram nalogu smo videli i fotografije iz noćnog provoda sa društvom, gde je u večernjoj, seksipilnoj odevnoj kombinaciji u potpunosti istakla njen novi, savršeni ten.

Foto: Promo

Ipak, sve što je lepo brzo se završi pa se i Anastasija ubrzo vratila u Beograd novim obavezama. Za dva dana, tj. 15.juna, je očekuje javno izvlačenje Herbafast nagradne igre, na Adi Ciganliji. Glavna nagrada je besplatno putovanje na Krit za dve osobe.

Ako želiš da iskoristiš zadnji trenutak i prijaviš se za učestvovanje u nagradnoj igri, klikni na ovaj link i informiši se brzo o svemu, možda baš ti budeš srećan dobitnik!

Leto na Kritu samo što nije počelo!

Autor: Pink.rs

#Anastasija Ražnatović

'