AKTUELNO

Iskreno otkrila neke stvari o sebi koje do sad nismo znali!

Pevačica Slavica Ćukteraš se posle duže medijske pauze vratila na muzičku scenu novom pesmom pod nazivom "Da bih s tobom ostala". Kako je sama priznala, gostujući u emisiji "Amidži šou", pauzu je napravila jer je osećala da tako treba, ali sada je bilo vreme da se vrati. Portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Slavicom, kada smo joj postavili više nego interesantna pitanja na koja je rado dala odgovor.

Opiši svoju svakodnevnicu.

Uh, moja svakodnevnica... Svakog dana ustajem u 6:30 i obavezno idem sa ćerkom u šetnju. Posle toga me uvek sačekaju neke kućne obaveze u kojima uživam. Ipak, dam sebi oduška. Ali, sve se na kraju svodi da dan provodim sa Viktorijom.

Tvoj blam koji tvoji prijatelji često prepričavaju?

Ne mogu da se setim nekog većeg blama trenutno koji moji prijatelji prepričavaju. Bilo je presmešno kada su mi se jednom štikle zaglavile u blatu, jedva sam se iščupala (smeh).

Da imaš magični štapić, šta bi uradila?

Otklonila bih grčeve svim bebama na svetu!

Za koji tvoj san bi volela da postane java?

Ostvarila sam mnogo svojih snova, ali postoji jedan koji nisam. To je da održim solistički koncert. Sigurna sam da će se uz mnogo truda i rada to i ostvariti.

Pesma uz koju lomiš čaše?

Nikad ne lomim čaše (smeh).

Da li bi se pre u javnosti pojavila bez šminke ili sa raščupanom kosom?

Ne znam šta tačno podrazumevate pod javnost, ali dešavalo mi se kad je Viktorija bila baš mala da izađem raščupana i bez šminke da je prošetam (smeh).

Da li si se nekad poljubila sa ženom?

Jeste bio cmokić (smeh). Ali to se desilo sa mojom kumom, od sreće kada sam joj saopštila da sam trudna.

Zbog čega te nekad grize savest?

Uh, ponekad me grize savest zato što sam mogla neke korisne stvari da uradim za sebe, ali me je jednostavno mrzelo (smeh)

Ko bi igrao tebe, a ko tvog supruga na filmu?

Zvončica i Talični Tom (smeh).

Gde vidiš sebe za 10 godina?

Gde vidim sebe za 10 godina? Kao najponosniju mamu.

Ukoliko do sada niste imali priliku da čujete Slavičinu novu pesmu i pogledate spot to možete učiniti u nastavku ili na njenom zvaničnom Jutjub kanalu.

Autor: N. Vujčić

#Leksikon

#Slavica Ćukteraš

'