AKTUELNO

Čolak je rešio da ispriča sve.

Ceo region ispratio je sinoćnu žurku u Zadruzi koja je naizgled bila vesela, a onda je priča između pojedinih takmičara krenula svojim tokom, a koji je izazvao burne reakcije svih.

Naime, u ranim jutarnjim satima došlo je do verbalnih okršaja između Lune Đogani i Slobodana Radanovića, kao i Jovane Tomić Matore, Sanje Stanković i Marka Miljkovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Njihova rasprava bila je stresna i do sada neviđena, a obezbeđenje je brzinom svetlosti odreagovalo i sprečilo da dođe do fizičkog okršaja.

Kako su u toku dana skoro svi još uvek pod utiskom, oni su prepričavali dešavanja iz njihovog ugla, a Veliki šef im je tim povodom poslao pismo kako bi se sve nedoumice rešile odmah i za stolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi zadrugari, održavanje porodičnog sastanka je deo vašeg života u Zadruzi. S obzirom na to da ste sinoć imali dešavanja koja su mogla da se završe ozbiljnim sukobom, neophodno je da to rešite. Žurka se završila tako što je kuća ličila na polje, odmah održite sastanak i raspravite o svemu što se dogodilo. Činjenica je da ste svi pričali o tome jutros, tako da sve što imate recite za stolom - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Među prvima je Bane Čolak počeo sa izlaganjem, a onda je otvoreno ispričao sve šta je video i kako je on to doživeo.

Foto: RTV Pink

Prvi sukob koji sam ja video bio je između Matore i Marka. Nisam bio tu niti ništa. Čuo sam raspravu, ali nisam video ništa svojim očima i ne mogu ni da kažem. Posle je to kulminiralo ispred vrata, pokušao sam da smirim Matoru i da je sklonim, ali i ona zna da nikad ne bi uradila kao što je prošli put, obećala je da neće izazvati fizičke okršaje. Lunu sam video u tom momentu da je Nadežda prišla njoj, prvo je pričala da će o toj klinki da progovori, a posle joj je prišla. Lupale su na vrata, Nadežda je na kraju preskočila tamo kod farme. Ja ne mogu da shvatim da je to uradila 7 dana pred kraj, ovde smo svi svašta preživeli. Ne znam šta može da te navede da to uradiš. Neko je rekao da je Miki ne čeka napolju. Iskreno, mislim da je bila pijana kao crna zemlja, kad sam je pitao šta joj je, jedva mi je odgovorila. Ona je meni prilazila, a ja sam se sklanjao da ne bi opet ispalo nešto... Marija Ana je urlala, dno dna, Luni isto ne priliči onaj napad besa i kako je lomila i psovala. Sve slike koje sam sinoć video bile su neprikladne... - rekao je između ostalog Bane.

Ovaj zadrugar je detaljno ispričao sve o akterima sinoćne drame, a sve to možete pogledati u video-klipu u natavku.

K.Ristić

#Bane Čolak

#Rijaliti Zadruga

'