AKTUELNO

Da li vas je iznenadila?!

Vaš omiljeni zabavni format "Premijera" iz dana u dan donosi vam ekskluzivne priče iz života poznatih i slavnih. Svi već veoma dobro znate lica koja vam te priče donose, ali danas je napravljen presedan. Naime, umesto Katarine Nikolić, današnje izdanje emisije "Premijera" vodila je niko drugi do pevačica Jadranka Barjaktarović.

Foto: TvPink Printscreen

Kaća, postaješ prošlost, ideš u budućnost - rekla je pevačica na samom početku, ali priznala je da ipak pevanje neće zameniti voditeljstvom - Zaista se ne bih bilo kojom drugom profesijom bavila osim muzikom, ovo je bilo zbog vas i malo da se ja oprobam u ulozi voditelja. Moram da kažem da mi je prijalo da se družim sa vama i da budem deo vaše emisije.

Foto: TV Pink Printscreen

Jadranka je pripremila za svoje fanove i novi hit, pod nazivom "Urgentni centar", za koji je snimila i spot, a dok on ne ugleda svetlost dana, uživajte u tizeru u nastavku.

Kako je Jadranka izgledala kao voditeljka "Premijere" možete videti u snimku ispod ili na zvaničnom Jutjub kanalu najgledanije emisije o poznatima.

Autor: N. Vujčić

#Jadranka Barjaktarović

#Premijera

'