AKTUELNO

Posle turbulentne noći, igra im je došla kao melem na ranu.

Nakon fenomenalne žurke koju je Veliki šef priredio zadrugarima, danas svi još uvek sabiraju utiske, naročito zbog žestokih incidenata koji su nastali kada je muzika prestala. Danas je u Beloj kući organizovana interesantna igra, koja je zabavila učesnike i skrenula im misli.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari vreme je za malo igre i reakreacije. U ovoj igri ćete učestovati svi. Neophodno je da se podelite u dve grupe po 12. Nakon podele će vođa izgovoriti učesnike svake grupe. Svaka grupa mora smisliti ime pod kojim će se takmičiti. Tek kada usaglasite imena i kada ga svi iz grupe prihvate izaći ćete u dvorište. Oba tima moraju sesti u linije, jedni pored drugih na liniji pored bazena. Prvi u lancu će uzeti lavor i dodati onome iza sebe koji će prihavtiti lavor takođe nogama i tako do kraja lanca. Ako lavor ispadne ili se prospe voda, morate početi iz početka. Lavore ne smete vući po podu niti dirati rukama. U ovoj igri pobeđuje ekipa koja uspe da prenese lavor do kraja kolone ali tako da u lavoru bude vode - pisalo je u pismu Velikog šefa koje je pročitao ovonedeljni vođa Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Učesnici su se rasporedili na sledeći način - u prvoj grupi bili su Ana Korać, Kristina Kija Kockar, Miljana Kulić, Vladan Vojnović Vojke, Sloba Radanović, Nemanja Đerić Đekson, Bora Santana, Marko Miljković i Sara Reljić, oni su sami sebe nazvali "Cvetići". Druga grupa nosila je ime "Džezveri" a nju su činili Teodora Džehverović, Maca Diskercija, Jovana Tomić Matora, Radosav Stefanović Žuti, Anđelo Ranković, Bane Čolak, Milan Milošević, Sanja Stanković, Andrijana Radonjić, Goca Džehverović.

Foto: TvPink Printscreen

Ova zanimljiva igra ujedinila je zadrugare a devojke su pokazale mnogo veću izdržljivost od muškaraca. Svi učesnici su bili oduševljeni koliko su Andrijana, Teodora i ostale devojke ozbiljno shvatile ovaj izazov.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NAPRAVILI SU PRAVI LOM! Posle njih, žurku u Zadruzi su ONI DOVELI DO USIJANJA! (VIDEO)

Ubedljivu pobedu ostvarila je ekipa "Džezvera" a kakva će biti njihova nagrada, ostaje nam da saznamo uskoro.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'