separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

POTPUNI HAOS U DVORIŠTU! Bora nije birao uvrede, razjaren pobacao sve u bazen! (VIDEO)


Nikad napetija noć u Beloj kući.


U ranim jutarnjim satima nastala je žestoka svađa između Marije Ane Smiljanić i Bore Santane. Ishod cele drame bio je bazen pun raznih stvari koje je Bora u naletu besa pobacao.

Iako je prethodne noći u "Zadruzi" održana jedna od najboljih žurki od početka rijalitija, dobra atmosfera nije trajala drugo. Nakon pesme, hrane i pića, zadrugari su započeli svađe.

Autor: RTV Pink reality - printscreen

Između ostalih, u raspravu su ušli Marija Ana i Bora koji su razmenili niz uvreda i pogrdnih reči. Santana je spomenuo njenog pokojnog oca, a ni Marija Ana mu nije ostala dužna.

Je*em ti ku*vinsku mamu iz Paraćina i oca i babu. Pokojnog oca ti je*em kad te napravio i kad si dobila to najgore ku*vinsko ime Marija. Boli me ku*ac, ne izlazim. Ka*aću i Filipa i nju - vikao je Bora.

Autor: RTV Pink reality - printscreen

Košarčino jedna, uzeo si u usta mog oca mrtvog iz čista mira - rekla je Marija Ana.

Lepi Mića je pokušao da obuzda Santanu, ali mu to nije pošlo od ruke. Bora je u jednom trenutku uzeo stolicu na kojoj je sedeo i bacio je u bazen.

Autor: RTV Pink reality - printscreen

Tako rade muškarci, njega ću da ka*am, pa neka vidi posle. Ja lično ću to da uradim, ne moja braća. Moji burazeri su bokseri - bio je razjaren Santana.

Autor: RTV Pink reality - printscreen

Pozdrav za moju mamu! Mama volim te najviše na svetu. Mora da udara nisko, uzme mrtvog roditelja u usta - vikala je Marija.

Brutalnu svađu ovih zadrugara možete pogledati u snimku koji sledi.

R. L. / S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti