separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Kjina kuma o Zadrugoviziji i medijskom linču: NE MOŽE SE OD ŽENE NAPRAVITI LJUBAVNICA! Kupljena pobeda ne može umanjiti činjenicu da je Kija miljenica nacije! (FOTO)


Stoji iza svoje kume!


Učesnica najgledanijeg rijalitija na Balkanu, Kristina Kija Kockar juče je sa svojom rijaliti drugaricom Anom Korać odnela čak tri pobede na spektakularnoj „Zadrugoviziji 4“. Tim povodom kontaktirali smo njenu kumu Vanju Ibrahimović, koja je priznala da je srećna zbog njene pobede, ali razočarana zbog činjenice da njenu kumu ovih dana „razvlače“ mediji koji prenose lažne informacije fanova suprotnog tabora.

Plakala sam tokom njenog nastupa, jer je iz nje isijavala sva bol jedne prevarene žene. Plakala sam i zbog činjenice da mi više ne znamo kako da se izborimo sa ljudima koji po svaku cenu žele prvo mesto za svoje najbliže i ne biraju sredstva kako da do toga dođu. Plakala sam i zbog toga što pojedini mediji slepo prenose lažne informacije, u kojima, odgovorno tvrdim, nema nijedan posto istine – kaže Vanja Ibrahimović, koju duboko potresaju nepravde koje se ovih dana provlače u javnosti.

Autor: TvPink Printscreen

Kako ona navodi, lako je izmišljati i poturati namontirane stvari preko društvenih mreža, ali je teško oprati autentične izjave o korišćenju narkotika sa majkom i očuhom i plaćanje vozačkih dozvola.

Kiji pobeda ne treba, jer je i sinoć bilo jasno da je ona miljenica naroda. Plaćene pobede nisu slatke – kaže Vanja aludirajući na informaciju da su pojedni članovi porodica pozvali fanove da pošalju pare za kupovinu sms kartica sa kojih bi se glasalo za pobedu na Zadrugoviziji ali i u rijalitiju.

Vanju pojedine lažne informacije potresaju dok su joj druge pomalo i smešne. Jedna od njih je da je Kristina nacionalista koji mrzi muslimane.

Pročitajte moje prezime, slovo po slovo i sve će vam biti jasno. Ja sam muslimanka. Da li žena koja mrzi muslimane istu bira za kumu? Teško... Nije lepo igrati se sa takvim stvarima, zaista nije. To boli nas koji znamo kakva je Kristina osoba i koliko je iskrena i bezuslovna. Sramno je sve to – priča Vanja koja zna da će se Kija izdići iznad svih tračeva, za koje kaže da su plasirani samo zato što tamo neko, želi prvo mesto po svaku cenu.

Autor: TvPink Printscreen

U javnosti je svakodnevno, bez jasnih dokaza, pisano i kako je Kija varala Slobu, bila u vezama sa oženjenim muškarcima, bogatim arapima, propalim fudbalerima.

Ovih dana nema ko nije bio sa Kijom, samo da bi se na nju bacio kamen srama, a da bi se od nekih drugih učesnika napravila žrtva. Ma eto im pobeda, eto im sva popularnost i slava, samo neka pred svet izađu sa istinom. A istina je jasna, samo sto se nekima ne dopada. Blateći druge žele da sačuvaju obraz svog člana porodice. Samo tu postoji jedan problem. Rijaliti se prati 24 sata i publika jasno vidi ko je ko. Ja znam da bi neki voleli da žena postane ljubavnica, ali to se ne može desiti i uloge se ne mogu zameniti – kaže Vanja i napominje da Kijin advokatski tim ovih dana ima pune ruke posla i da će svaka kleveta morati da se dokaže na sudu.

Autor: TvPink Printscreen

Autor: Z. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti