AKTUELNO

Podelila sa njim ono čega se najviše pribojava.

Kristina Kockar i Slobodan Radanović su prethodnu noć proveli zajedno u izolaciji pričajući do ranih jutarnjih časova. Pevač je prvi put sa svojom bivšom devojkom pričao tek po povratku iz kupovine, a nju je samo jedno zanimalo - kako je spavao.

Jesi li dobro spavao - upitala je Luna Slobu.
Bilo je dosta buba. Teško sam zaspao, dugo smo pričali o muzici... - rekao je Sloba, a onda okrenuo drugu priču pa joj napomenuo da joj je sve kupio što je naručila, a ona mu se zahvalila.

Foto: Printscreen Youtube

Đoganijeva se dosetila u jednom trenutku da bi mogla za nedelju da uštedi džeparac kako bi iskoristila usluge u salonu kako bi se doterala za finalno veče, a onda je Radanović rekao nešto što je nju zaprepastilo.

Sačuvaj za taksi, ako ne dođe niko po mene da mi daš - dobacio je pevač.

Blogerka je ignorisala ono što je Sloba rekao, pa odmah pokrenula drugu temu i poželela da ispiriča bivšem dečku svoj san.

Sanjala sam sinoć finale. Otvorili kapiju i rekli ko hoće da ide neka ide, ko hoće da ostane neka ostane...Ti i ja kao izašli. I ja odem iz Hotela da uzmem pare koje sam uštekala... Ti zoveš taksi i odvozi nas. Ja dolazim kući i sedim sa mojima i ne znam sta da pričam sa njima. Ja pitam mamu: "Mama, je l ovo normalno da se ja ovako osećam?", ona kao: "Pa jeste". Oni krenu da pričaju nešto njihovo ja ne mogu da slušam i odem sa drugaricama i opet isto - pričala je Đoganijeva.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: UKAZALA IM SE PRILIKA! Kija i Sloba će neko vreme provesti ZAJEDNO BEZ KAMERA! (VIDEO)

Finalno veče je predviđeno za 20. jun, a šta čeka ovo dvoje zadrugara po izlasku iz rijalitija ostaje da saznamo. Njihov razgovor možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'