AKTUELNO

Proslava mesečnice je na nju ostavila veoma jak utisak.

Prethodne noći je održana "Zadrugovizija 4" a pored spektakularnih nastupa, gledaoci su imali prilike da vide i proslavu devet meseci veze Teodore Džehverović i Anđela Rankovića.

Pevačica je priredila iznenađenje svom dečku, a ovo je ostavilo veliki utisak kako na publiku, tako i na zadrugare, koji su ih gledali iz bekstejdža.

Foto: TvPink Printscreen

Upravo ova situacija pogodila je Lunu Đogani, koja je trentno u mnogo hladnijim odnosima sa svojim bivšim dečkom Slobodanom Radanovićem. Blogerka je nakon povratka u Belu kuću porazgovarala sa Radanovićem o minulim situacijama.

Kako je tebi lako da promeniš mišljenje - pitao je Sloba.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Ja nisam promenila mišljenje, već sam videla tu ludačku ljubav, obostranu, mladalačku. Ja takvu ljubav tražim ceo život - rekla je Luna.

Pevač je pobesneo i nije mogao da veruje šta mu Đoganijeva govori, te je odlučio da joj postavi konkretno pitanje koje će mu razjasniti sve nedoumice.

Je l' mi nismo imali to - pitao je Sloba.
Nismo - odgovorila je kao iz topa blogerka.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: REPOVALI IZ SVE SNAGE: Žuti se pretvorio u Ajs Nigrutina, Marko dobio sopstvenog menadžera! (VIDEO)

Dobro. Nismo! Sad ti pi*aš po svemu što smo imali. Zašto menjaš mišljenje svakoga dana. To me nervira jako - bio je besan Radanović.

Luna ga je ubeđivala da takvo mišljenje nije stekla sada već mu je jasno stavila do znanja da je svesna da oni nemaju perspektivu već neko vreme.

Foto: TvPink Printscreen

Ne, ja se ovako svaki dan osećam, ne bih te lagala. Osećam da se davim sve više, što sam više pored tebe. Svesna sam da će da bude, tako kako će da bude. Znam da će tako da bude - rekla je Đoganijeva.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Anđelo Ranković

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

#Teodora Džehverović

'