AKTUELNO

Mislim da je pravo vreme da se udam - rekla je ona.

Poznato televizijsko lice Suzana Mančić zavetovaće se na večnu ljubav dugogodišnjem vereniku, grčkom bankaru Simeonu Ocomokosu, 1. jula u crkvi na ostrvu Pilion, gde Simeon ima kuću.

- Biću mlada koja će sama uviti kosu, staviti papilotne i isfenirati se. Jedino sam u dilemi da li da uzmem veo i ne. Na pravom venčanju ga nisam imala i dalje se kajem zbog toga. Možda je sad prilika da ispravim tu grešku, da ne kažem istorijsku - ispričala je Suzana, te istakla kako je zamalo prošlo tačno 30 godina otkako se, 1989, prvi put udala.

Foto: Printscreen Youtube

Par se, kaže, neće držati običaja.

- Naravno da će Simeon reći "ne", dok ću ja reći "da", jer na grčkom "ne" znači "da". Nećemo se pridržavati nekih tradiocionalnih običaja, ali ću se svakako potruditi da ga nagazim - otkrila je s osmehom.

Prvi ples sa suprugom odigraće uz evergrin pesmu "Samo jednom se ljubi", a verovatno će i u jednom trenutku i sama zapevati. Haljinu je pripremila još pre dve godine, ali tada su morali da odlože venčanje u Veneciji.

Foto: TvPink Printscreen

- Ni ovog puta nisam htela da pričam ništa, da me ne bije maler kao do sada. A što se haljine tiče, eno je u ormaru, spremna. Nije reč ni o kakvoj venčanici, bilo bi mi i glupo da je obučem, da se po drugi put udajem u njoj, i to u ovim godinama. Ona je zanimljiva bele boje, odnosno, nije ni bela, ni drap, ni siva - otkrila je Suzana.

Par je želeo i da potpiše predbračni ugovor, ali je brzo odustao od te ideje.

PROČITAJTE JOŠ: GLUMAČKI SAZREO U SERIJI RAT RUŽA! Zbog pripreme za ulogu Džihana, popularni turski glumac proveo ŠEST MESECI NA KLINICI! (VIDEO)

Foto: E-Stock/Kobra

- Sve smo pripremili, a onda je nešto kvrcnulo u Simeonovoj glavi i rekao je: "Mančić, ne treba nam to!" Iako smo hteli da potpišemo predbračni ugovor, pre svega zbog naših kćerki, da one nemaju neke nedoumice, odustali smo zbog toga. U svakom slučaju, mislim da je pravo vreme da se udam, da smirim malo svoj život i organizujem ga na drugačiji način. Jedino mi je žao što ovo nismo uradili dve godine ranije, jer je Simina majka, moja svekrva Stela, koja me je mnogo volela, baš kao i ja nju, umrla sa pitanjem kada ćete se vas dvoje venčati - ispričala je ona.

Pink.rs

#Simon Ocomokos

#Suzana Mančić

#Udaja

'