AKTUELNO

Ne želi da nastupa sa nekim ko ju je povredio.

Luna Đogani svakim danom menja svoje mišljenje u vezi sa svojim nastupanjem na muzičkom takmičenju "Zadrugovizija 4". Naime, ona je nekoliko puta u proteklih nekoliko dana rekla da želi, a potom da ne želi da peva u duetu sa Slobodanom Radanovićem. Razlog tome jeste promena u pevačevom ponašanju prema Kristini Kockar.

Foto: Printscreen Youtube

Danas je definitvno presekla da neće učestvovati sa njim, zbog toga što je Sloba naručio pesmu za koju ona smatra da oslikava odnos između njega i Kije. Đoganijeva je tokom popodneva posetila Drvo mudrosti u Rajskom vrtu i zamolila ga da nastupa sama.

Foto: Printscreen Youtube

No, Drvo nije moglo da joj ispuni želju koju je tražila nekoliko sati pred početak večerašnjeg spektakla, pa ju je upitalo zbog čega odustaje u poslednji čas.

Kad je izabrao tu pesmu ja sam osetila da ne treba da pevamo. Ta pesma je ljubavna, tužna, nema šta tu da radim, eventualno da budemo u nekoj ljubavi. On se nije dogovorio sa mnom oko pesme, sam ju je izabrao. Ja sam prvo htela, pa odustala, a pa opet isto. Ja se ne osećam uopšte prijatno u svojoj koži. Posle ovog blamiranja, ja treba da stojim sa njim i pevam, volimo se, a u stvari ništa od toga nije istina. Žao mi je što ja neću učestvovati na Zarugoviziji, devet dana je ostalo do kraja. Žao mi je što nisam izabrala nekog drugog nego njega, ja sam kriva što nisam razmišljala na vreme... Ja u dubini duše želim da nastupam, ali sa druge strane me je blam da nastupam sa njim na sceni. Njemu očigledno ne treba da se veruje. Razočarana sam u njega - pričala je Luna plačljivim glasom.

Foto: Printscreen Youtube

Drvo ju je za kraj posavetovalo da u ovoj situaciji treba da se ponaša kao profesionalac i da se pojavi na sceni sa bivšim dečkom kako je prvobitno i prijavljeno.

Pročitajte još: Sloba tražio od Drveta mudrosti da ceo dan sluša OVU pesmu u INAT Luni, ona prišla da razgovaraju, on je IGNORISAO! (VIDEO)

Njen razgovor sa Drevetom mudrosti možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'