AKTUELNO

Pevač je nežno milovao po kosi i tešio.

Luna Đogani je doživela od svojih cimera veliko poniženje. Naime, osim toga što nekolicina njih osuđuje blogerkin postupak što je ušla u ljubavnu romansu sa oženjenim muškarcem, Slobodanom Radanovićem, nju su danas optužili i da je "omađijala" pevača kako bi bio uz nju.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon ovoga ona je ridala u pabu i krivila Slobu zbog svih problema u kojima se našla. On je uspeo da je smiri, pričajući joj umirujuće reči i mazeći je po kosi.

U jednom trenutku je Đoganijeva otkrila Slobi da je sanjala vrlo čudan san i da je on bio deo njenih snova.

Sanjala sam baš ružan san. Neki čovek te je maltretirao. Gađao te šoljom, sav si krvari glava. Ja sam uzela i počela da ga udaram iz sve snage i ti samo otišao da spavaš u hotel. Ja sanjam i budim se sva znojava. Pitam sve "Gde je Sloba?", oni kažu da si u hotelu. Ja tamo kad ono neki ljudi koji nisu u "Zadruzi"... Ja počnem da plačem i tražim te, znaš kako čudan san - pričala je blogerka.

Foto: TV Pink Printscreen

Sloba ju je neprestano milovao po kosi, a onda je zavladala tišina. Đoganijeva je priznala da je ogorčena na svoje cimere jer pričaju neistine i nazvala ih "zlobinicima", a onda se obratila pevaču rekavši mu da su se mnogobrojna dešavanja otrgla kontrli.

Sve smo pogrešno uradili - rekla je Luna tiho Slobi.
Ne opterećuj se. Da vratimo vreme je nemoguće, a na ono što ne možeš da utičeš, zbog toga se ne treba nervirati. Treba da se nerviraš samo zbog stvari na koje treba da utičeš. Sve okej, krivo ti je, ali ne možeš da ispraviš. Grešimo svi, svi smo ljudska bića. Osećanja ne mogu nekad da se iskontrolišu - tešio ju je on.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Kija TEŠKA SRCA priznala da ne želi BUDUĆNOST sa Slobom i da on neće biti otac njene dece! (VIDEO)

Radanović i Luna su se neprestano gledali i pričali tiho jedno drugom brige koje ih muče, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'