AKTUELNO

Nije mogla da se odbrani.

Luna Đogani je iz dana u dan je na meti svih zadrugara koji su je žestoko osudili zbog toga što je uplovila u strasnu vezu sa oženjenim muškarcem.

Veliki šef im je u toku dana uputio pismo, a oni su tada morali da održe porodični sastanak kako bi jedni drugima iskreno rekli sve na čemu im zameraju, što je na Lunu uticalo loše.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je za stolom i pred svima jasno odlučila da će braniti svog bivšeg dečka Slobodana Radanovića, a to je izazvalo burne reakcije svih takmičara, a posebno novinara Milana MIloševića.

Šta god da ja uradim, vi mene napadate! Smeta vam to što sam bila sa Slobom! Ja ću da ga branim koliko god ja to želim, šta vi hoćete od mene?! - pitala je Luna.
Sve ti praviš! Da li si ti svesna da si trenutno najomraženija ličnost na Balkanu!? Ti trčiš za njim, braniš ga, juriš ga na svaka tri minuta, pojela bi ga! - vikao je MIlan pokušavajući da joj skrene pažnju na ponašanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Slobo, rekao sam ti trista puta da si indijanac! - rekao je Lepi Mića.

Takmičari su brutalno napali Lunu, a da li vi podržavate takmičare koji su osudili njen stav? Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Luna Đogani

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'