AKTUELNO

Đoganijeva umalo nije zaplakala.

Veliki šef je u toku dana poslao pismo u kojem je jasno iskritikovao sve zadrugare koji u proteklih nekoliko nedelja nisu vodili računa o higijeni u Beloj kući. Osim toga, bilo je neophodno da pred kraj ovog najgledanijeg rijalitija održe porodični sastanak.

Takmičari su imali zadatak da za stolom kažu kome su šta zamerili kao i čije ponašanje po njihovom mišljenju nije bilo prikladno za sve. Lepi Mića je ustao među prvima i napao Lunu Đogani. Njegova kritika bila je upućena njoj zbog toga što je ona naglasila da ne želi Kristinu Kockar u svom društvu, a što je on na pogrešan način protumačio.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da neću da budem u Kijinom društvu i da igram asocijacije, jer neću da govore kako se mi ližemo i da nas podižu novinari - objasnila je Luna.
Koga vi za*ebavate ovde? Ne možeš ti nikome da braniš da sedi gde hoće da sedi. Rekla si: Je*ala vas ona! - tvrdio je Lepi Mića.
Ona je rekla: Ne dovodite mi ljude sa kojima neću da sedim, to je pogrešno? - pitala se Luna.

Đoganijeva nije mogla da objasni šta je želela da kaže, ali je tvrdila da te reči na Kijin račun nije izgovorila.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što je mene dečko zvao da sedimo sa njima, ja sam rekla da to neću da radim i šta je problem?! Ja to nisam rekla, nemoj da lažeš! Nećeš me isprovocirati! Znam šta radite! - vikala je Luna.
Dobro, kaži šta mi radimo? - pitala ju je Zorica.
Vi imate nešto protiv mene, to je to - bila je sigurna Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Preterujete u mnogim stvarima, kačite se za svaku sitnicu! Ti mnogo želiš da budeš bitna! - skočio je Sloba da bi odbranio Lunu.
Vi jedva čekate da me napadnete! To uopšte nije tačno - branila se Luna.

Ova žestoka svađa izazvala je suze u očima mladoj blogerki, a kako biste i vi prokomentarisali ove brutalne napade na Lunu pogledajte video-klip u nastavku.

K.Ristić

#Luna Đogani

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Zorica Marković

'