AKTUELNO

Doživela je veliku traumu!

Iako mislimo da smo u porodičnom domu, među svoja četiri zida, najsigurniji, ponekad se desi nešto što nas prodrma do srži. Nedavno je traumatično iskustvo imala naša pevačica Ivana Pavković, kojoj je provalnik upao u stan dok je bila sama sa sinom!

Naime, kako kaže izvor blizak pevačici, sve se odigralo jednog popodneva, dok su Ivana i Vujadin odmarali, a njen suprug u tom trenutku nije bio u stanu:

Ivana je stavila Vujadina na spavanje, pa je odlučila da iskoristi to vreme da pospremi stan. U jednom trenutku je čula da neko pokušava da otključa vrata i pomislila da je to Petar, koji je trebao da se vrati iz prodavnice. Misleći da nosi kese u rukama, te da se zato muči da ubaci ključ u bravu, ona je mahinalno otključala vrata i videla da je u pitanju čovek koji je bio u vidno alkoholisanom stanju! - tvrdi izvor za portal Pink.rs.

Kako bismo saznali šta se dalje desilo, kontaktirali smo Ivanu:

Tačno je to što ste čuli. Čovek je upao dok sam bila sama sa bebom! Otključala sam vrata, misleći da je Petar, ali sam onda ugledala tog čoveka na svom pragu. Odmah sam shvatila da je u alkoholisanom stanju i nije mi bilo nimalo svejedno, prvo sam pomislila na Vujadina. Srećom, prepoznala sam čoveka jer smo ga viđali u kraju, te mi je zbog toga bilo malo lakše, ali nisam znala šta može da se desi. On se zateturao i zamalo pao na mene, ali je uspeo da se zadrži. Pokušavala sam da mu pomognem, ali me on nije razumeo. Par minuta kasnije je naišao Petar, koji je uspeo da ga izvede iz zgrade i odvede u bolnicu. Zaista je na trenutak bilo traumatično, pogotovo što mi je dete spavalo u sobi pored, ali sve se dobro završilo - rekla je Ivana za naš portal.

Ivana nam je otkrila da u svojoj muzičkoj kuhinji priprema nove pesme kojima će obradovati svoje fanove, a do tada u nastavku uživajte u jednom od njenih najvećih hitova.

N. Vujčić

#Ivana Pavković

#pevačica

'