AKTUELNO

Razmišlja o životu koji je čeka nakon rijalitja.

S obzirom na to da su Luna Đogani I Slobodan Radanović započeli ljubavnu romansu u rijalitiju"Zadruga" i pričali o svojim planovima za budućnost, blogerkina majka, Anabela Atijas im je delimično pomogla da se snađu nakon  izlaska iz rijalitja.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, ona je za svoju mezimicu i njenog dečka kupila stan, a kako je blogerka došla do te informacije, ona je bila presrećna, pa sa ushićenjem pričala sa Radanovićem kako ne može da dočeka da vidi svoje najmilije.

Jedva čekam kakav će stan da mi bude. Pozvem Zoranu, Andrijanu, moju Vanju, isečemo sir, pršutu, krekere, sve to namažem, masline... Sve to naređam na sto i donesem vino. Tako ću da proslavim useljenje u stan, to mi je najslađe nešto - rekla je Luna.

Foto: Printscreen Youtube

Šta ćeš da ti kupim za useljenje? - upitao je Sloba, a blogerka mu sugerisala da joj kupi toster, na šta je on pristao bez razmišljanja.
Eto, toster ću. Toga imam kući, ne moram da kupujem - odgovorio je Sloba kroz smeh.

Foto: Printscreen Youtube

Njihova konverzacija se nakon ovoga nastavila u drugom smeru. Oni su pričali o hranu koju bi voleli da jedu po izlasku iz rijalitija, a potom se razišli svako na svoju stranu.

Pročitajte još: KIJI POSVETIO STIHOVE OVE PESME: Reper jednom objavom ostavio sve u čudu! (FOTO)

Radanović je upitao da ga Luna otprati do Hotela "Zadruga" gde on  boravi, što je ona prihvatia istog momenta, zagrlili se, poljubili, a potom se rastali svako na svoju stranu. Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'