AKTUELNO

Luna nije mogla da sakrije svoje razočarenje

Novinari su spremni došli u studio, a voditeljka Dušica Jakovljević ih je sa osmehom ugostila.

Oni su imali mnogo zanimljivih pitanja za zadrugare, a među prvima, pitanje je bilo upućno Luni Đogani. Naime, novinarku je zanimalo kako se blogerka posle video-snimka u kojem se jasno mogao čuti poljubac koji je Slobodan Radanović negirao, a ona nije sakrila koliko svoje razočarenje.

Iskreno, ovo me najviše razočaralo. Smorilo me zato što sam bila ubeđena da sve što je pričao o emocijama, da on ne gaji ta osećanja prema svojoj ženi. On je bio siguran da to nije pravo, ali nakon onog snimka gde se čulo mljackanje mogu da kažem da mu više ne verujem - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, ona je u par navrata komentarisala njihov brak, a između ostalog, rekla je da su Sloba i njegova još uvek zakonita supruga Kristina Kockar živeli istinsku ljubav. Na pitanje novinarke da obrazloži to što je izjavila, ona je konkretno dala svoj komentar.

Stojim, ali ono što su imali je bila ljubav. Ovo što sada imaju je bolesno, ako je ovo ljubav onda ne znam šta nije. Nas dvoje smo bili 24h zajedno, ali ništa nismo iskusili kao neka prosečan par. Sa moje strane znam da je bila ljubav, ali što se njega tiče, mislim da je bila neka strast, nažalost... - priznala je Luna.

Kija je pomno slušala sve šta je Đoganijeva izjavila, a onda je otkrila šta je to što ju je najviše zabolelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadovezala bih se na Lunu, da, imali smo veliku ljubav, krunisali smo je pred Bogom i pred narodom. Ja sam ta koja je volela i mislila da će trajati ceo život. Sa moje strane je bilo zrelo, on je neiživljen. Njemu bi najpametnije bilo da pređe na treću devojku. Klinački je da ne kažeš da si se ljubio sa svojom ženom. Sigurna sam da će mi reći neki izgovor zašto je tako postupio. Sramota me što sam dozvolila da dođe do toga, u smislu da možda nisam trebala da pružim šansu. Po meni, to i jeste bilo pomirenje na takav način. Pričali smo o svemu tome, išlo je ka pomirenju ali prećutnom, gde mi je on zabio nož i leđa. Nisam plakala zbog toga, nego kad sam čula za taj obrok na svadbi, kad su se jeli pogledima. Ja na tu svadbu nisam otišla, jer sam morala da radim, morala sam da doprinesem nama, da bi imali da jedemo. A, eto, on je uživao - rekla je Kija.

Nakon svega što su ove ukućanke rekle, Sloba nije imao konkretno objašnjenje za sve što je obema učinio, ali je ipak odgovorio.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne dovodim u pitanje ništa, šta god da smo imali. Ne bih sebi dozvolio tako nešto da nisam bio siguran. Što se tiče Kristine, ja ću priznati sve, ali ne mogu nešto što nisam uradio. Ali, da se konkretno dogodilo to što ona kaže, potvrdio bih. Ne znam šta bih više rekao, mogu da kažem, kao i uvek da mi je krivo što sam je povredio i da mi je krivo što je Luna prošla kroz sve ovo. Nemam šta mnogo da kažem - rekao je Sloba.

Detaljno o ovome pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'