AKTUELNO

Za njega je takmičenje prethodne noći završeno.

Prvo polufinalno veče najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" održano je prethodne noći. Zvezdice je, sa najmanjim brojem glasova publike sinoć napustio Mario Krastev.

Petnaestoro mališana nastavlja svoju trku za titulu zvezdice, a Mario nam je nakon napuštanja glamurozne scene otkrio kako se oseća i kakvi su njegovi prvi utisci.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Veoma sam zadovoljan učešćem u “Pinkovim zvezdicama”. Srećan sam i velika mi je čast što sam imao priliku da budem deo ovakvog šou programa. Ovo je bilo jedno veliko i predivno iskustvo. Apsolutno svaki trenutak u ovom takmičenju, od početka do sinoć, veoma mi je dragocen - rekao je takmičar.

Krastev nije krio svoju sreću zbog učešća u najpopularnijem pevačkom takmičenju na našim prostorima, te je naveo da razloga za razočarenje i tugu nema.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NEVEROVATAN I TEATRALAN KAO I UVEK: Mario Krastev oduševio žiri, pokazao se KAO POBEDNIK! (VIDEO)

Prezadovoljan sam svojim nastupom u prvom polufinalu, a mislim da je i publika i žiri. Svi mi smo zasluženo došli do polufinala i očekivao sam jaku konkurenciju, ali nisam tužan jer sam ispao, naprotiv. Veoma sam srećan jer sam učestvovao u “Pinkovim zvezdicama”. Ovo je bilo jedno zabavno putovanje tokom kog sam postavljao sebi neke ciljeve i uspeo da ih prevaziđem. Zahvalan sam na svemu što mi je donelo ovo takmičenje - rekao je Mario.

Već sledećeg petka očekuje vas drugo polufinalno veče "Pinkovih zvezdica" a samo od vaših glasova zavisiti koji mališan će poneti laskavu titulu pobednika četvrte sezone ovog prestižnog dečijeg muzičkog takmičenja.

Pink.rs

#Mario Krastev

#Pinkove zvezdice

'