AKTUELNO

Na nju su uticale kritike zadrugara.

Nakon što su zadrugari dobili pismo od Velikog šefa da ih u ponedeljak očekuje novi izazov, tj. da će po četvrti put biti organizovano muzičko takmičenje "Zadrugovizija 4", oni su se odmah bacili u razmišljanje ko će sa kim biti par i kojom će se pesmom predstaviti.

Foto: Printscreen Youtube

Milan Milošević je prvi upitao Slobodana Radanovića da nastupe u duetu, na šta je on pristao. Potom je otišao u spavaću sobu i upitao svoju devojku Lunu Đogani sa kim će ona nastupati i da li želi da se pojave zajedno na sceni.

Ona je u prvi mah odbila da peva, ali na Slobino i Milanovo insistiranje blogerka je pristala.

Hoćeš da budemo ti, ja i Milan? - Upitao je Sloba Lunu.
Neću, šta da pevam? Ti si pevač, treba da se pokažeš, a ne da se blamiraš. Neću da pevam sa njim, niti sa bilo kim. Šta ja imam da pevam, on je pevač - odbijala je blogerka, ali je Sloba bio uporan sa pitanjima.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon kraćeg ubeđivanja, dogovor je postignut. Oni su imali na umu da se predstave kao trio sa hitom "Despacito", gde bi Radanović bio pevač, a njih dvoje plesali.

Međutim, kako je Kristina Kockar, pevačeva još uvek zakonita supruga, ali još i nekolicina ukućana imala primedbu na ovo, blogerka je odlučila da ne nastupi sa svojim dečkom, što mu je i saopštila, a on se zbog ovoga iznervirao. Đoganijeva je bez objašnjenja izletela iz sobe i ostavila ga samog.

Nastupao si sa njom prošli put, nema šta sada da nastupaš sa mnom. U pravu su. Ne želim - obavestila ga je Luna.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: ONI ĆE PRIREDITI SPEKTAKL! Nova emisija radija 'Amnezija' donosi nešto NEOČEKIVANO! (VIDEO)

Da li će Đoganijeva promeniti svoju odluku, ostaje da saznamo, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'