AKTUELNO

Jedan detalj nisu mogli da ne prokomentarišu.

Danas je Veliki šef poslao veoma ozbiljno pismo svojim zadrugarima u kom im je uputio kritike po pitanju higijene. Oni su hitno iz Bele kuće izneli garnituru, na kojoj provode veliki deo vremena, i oprali je.

U ovom zadatku najrevnosniji su bili Luna Đogani, Sloba Radanović, Bora Santana, Nemanja Đerić Đekson i Radosav Stefanović Žuti. Ostali zadrugari bili su šokirani ovim prizorom, pa nisu mogli a da ne iznesu svoje mišljenje o novonastaloj situaciji.

Foto: TvPink Printscreen

Nije prstom makla otkako je došla - rekao je Milan Milošević, a njegova konstatacija se odnosila na Lunu.

Foto: TvPink Printscreen

Pa dobro, sad je Slobica gazda - navela je Miljana Kulić.

Zadrugari nisu štedeli mladu modnu blogerku, te su naveli da je ona jedna od najnezainteresovanijih učesnica kada je reč o higijeni. Andrijana Radonjić se požalila svojim cimerima da joj je žao što ne može da se pridruži grupnim aktivnostima čišćenja.

Krivo mi je zato što ne mogu da ribam ovo, sad sam se okupala i namazala - rekla je Radonjićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Evo sad rade ovi što ništa nisu radili. Luna, Sloba, Đekson... Pogledajte, ljudi, je l' moguće ovo? Samo još Filip da im se priključi. Au, sunce ti je*em, šta se radi - bio je vidno iznenađen Milan.

Miljana je ironično navela da je i njoj žao što ne može da čisti garnituru zbog trudnoće, a da nije u drugom stanju uradila bi generalno sređivanje celog imanja.

Foto: TvPink Printscreen

Kompletan razgovor ovih zadrugara pogledajte u snimku koji sledi.

PROČITAJTE JOŠ: KIJA SKRHANA ŠTO JU JE SLOBA VARAO I PRE RIJALITIJA: Bilo bi mi lakše da je to uradio samo ovde, mislila sam da nije sposoban za takve stvari! (VIDEO)

Kako su Luna, Đekson i Sloba ribali nameštaj možete pogledati u narednom snimku.

R. L.

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Nemanja Đerić Đekson

#Slobodan Radanović

'