AKTUELNO

Šta će Anabela reći?

Miljana Kulić je u toku noći žestoko uvredila majku Slobodana Radanovića, a on je odlučio da ignoriše sve što mu je ona izgovorila, jer nije želeo sa trudnicom da se zamera.

Lunu Đogani su i te kako pogodile reči koje je MIljana izgovorila pa je sa njom ušla u žestok konflikt, nakon čega je Sloba nastavio da igra igru sa njom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Đoganijeva nije mogla da podnese to što je njena ljubav u društvu osobe koja mu je vređala majku, pa je otišla u rehab kod Nadežde BIljić kako bi joj se požalila.

Rekla je da mu je majka go*no i ološ! Mene je zabolelo što je ona uvredila tu ženu, duša me boli! I on posle svega ide igra igru sa njom! Šta god da sam uradila ispala sam najgora - rekla je Luna.
Pa, je*em mu mater, ne znam što se tako ponaša - bila je zbunjena Nadežda.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Duša me boli što je diraju, ona je rekla da se držimo zajedno i da nas čeka da izađemo. Kako da sedim za stolom, neću da dozvolim da priča tako o njoj. VIše me zabolelo što je nju uvredila, nego da je moju majku - bila je neutešna Luna.

Da li su Lunu zaista zabolele Miljanine reči ili je želela da iskoristi trenutak da pridobije svu podršku porodice Radanović, procenite sami.

K.Ristić

#Luna Đogani

#Nadežda Biljić

'