AKTUELNO

Njenu čestitku mnogi nisu očekali!

Nakon rođendana koji je proslavila Kristina Kockar u noći između petka i subote, još jednu ukućanku sačekalo je iznenađenje, samo dan kasnije. Maca Diskrecija danas slavi dvadeset sedmi rođendan, a za nju je Veliki šef pripremio rođendansko slavlje.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kada se začula rođendanska pesma Maca je bila u kuhinji, a kada je ugledala da stižu pokloni i torte za nju rekla je kako ne želi da slavi rođendan, međutim zadrugari su se okupili oko nje i ubedili je da treba da obeleži svoj dan.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Maca se zahvalila svima na iznenađenju, onda je rekla svojim cimerima da se posluže i da uživaju u hrani koju je dobila, a istakla je i da su je svi veoma jako iznenadili. Diskrecija je u nastavku dodala i kako ne voli da slavi svoje rođendane, ali da će ispoštovati ljude koji nju vole.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Maca je zatim počela da čita rođendanske čestitke koje je dobila, a ono što je mnoge iznenadilo jeste i da joj je posvetu poslala i majka Enesa Nurkić. Podsetimo, često su se mogle čuti priče kako Maca nije u dobrim odnosima sa svojom majkom već godinama.

Foto: RTV Pink

Želim ti da jedno znaš, volim te i voljena bićeš život ceo. Neka ti suza ne bude na licu tvom, želim ti sreću i divan dom. Ko može da te voli više od majke? Kada majka rađa, tada si rođena, mila i voljena, ti si lepota i ceo svet. Voljena moja želim ti najbolje sve, najlepše želje i sve da ostvari ti se! - glasila je poruka koju je Maca dobila od majke.

Foto: RTV Pink

Hvala puno! Hvala mojoj mami što me je obradovala i što je dokazala da je sve ono što pričaju laž! To mi je najviše drago! - govorila je Maca.

Foto: RTV Pink

Maca je zatim otišla u spavaću sobu gde je zajedno sa Miljanom Kulić i Sanjom Stanković nastavila da čita čestitke koje je dobila od svojih vernih pratilaca. Maci su stigle najlepše želje iz raznih delova sveta, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

Autor: S. Kuvekalović

#Maca Diskrecija

'