AKTUELNO

Otišli korak dalje.

Kristina Kockar i njen još uvek zakoniti suprug Slobodan Radanović su tokom protekle noći vodili veoma obzbiljne razgovore do ranih jutarnjih časova. Pevač je već u nekoliko navrata naglasio da mu prija da sa Kijom priča o putovanjima i da se priseti svih lepih trenutaka koje su proveli zajedno.

Foto: Printscreen Youtube

Njih dvoje se od žurke povodom Kijinog rođendana, ne razdvajaju i ponašaju se kao pravi zaljubljeni par, a to javno pred cimerima ne žele da priznaju.

Dok su svi spavali, njih dvoje su se potpuno opustili i dotakli se svakojakih tema. No, međutim kako nisu želeli da se znaju detalji njihog razgovora Sloba je često pritiskao bubicu kako se ne bi sve čulo, ali nešto im je promaklo i to baš u trenutku kada je Kristina prošaputala "Kakav ker, hoću bebu".

Kad bi znala da možeš da budeš majka, je l' bi mogla? - Upitao je kroz šapat Sloba Kiju.

Foto: Printscreen Youtube

Jesi li ti normalan? Naravno da bih, to je najjače. Pa naravno da ću biti car... - odgovorila je ona.
Sačekaj da nam malo krene - dodao je Sloba.

Pevač je upitao svoju suprugu da li bi volela da postane majka, a ona sa osmehom potvrdno odgovorila. Iako se ne može naslutiti o čemu su dalje pričali Kijina gestikulacija rukama pokazuje kako ona ljulja bebu.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Matora POCRVENELA OD SRAMOTE kada je saznala da njena drugarica ne podržava vezu sa Sanjom: Ona itekako greši i jedva čekam da je razuverim! (VIDEO)

Da li je ovo još jedan korak bliže njihovom pomirenju ostaje da saznamo. Razgovor, ali i planove možete detaljnije pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'