AKTUELNO

Od novinara je želela da sazna samo jedno.

Iako je tradicija da subotom uveče stanari Bele kuće odgovaraju na škakljiva pitanja novinara, oni su bili ti koji su večeras postavljali pitanja novinarima koji su gostovali u studiju.

Bilo je očekivalo da će Nadežda Biljić postaviti pitanje koje će se odnositi na samoinicijativni odlazak njenog verenika Mikija Đuričića iz rijalitija "Zadruga", zbog čijeg odsustva je bila veoma utučena u prvi mah, ona to nije učinila.

Foto: Printscreen Youtube

Nju je zanimalo da li je ona pokazala sve kvalitete kao pevač i da li se ispromovisala na pravi način, pored svega što je činila u rijalitiju, imajući na umu njenu romansu sa Mikijem i Banetom Čolakom.

Dosta ljudi zna koliko si ti talentovana i kakav si muzičar. A da li si mogla više da pokažeš? Jesi - bio je odgovor jednog od novinara.

Čini se da je Pinkova zvezda ljuta na pčelara što ju je napustio, pa ne može da mu to oprosti. No, bez obzira na sve čini se da je za samo nekoliko sati prestala da razmišlja o Mikiju, uprkos tome što je veličala njenu ljubav prema njemu. Da li će joj Miki zameriti zašto ga je zaboravila nakon samo dva dana ostaje da saznamo.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: NE RAZDVAJAJU SE: Sloba i Kija nikad bliži, pevač se poneo kao pravi DŽENTLMEN prema supruzi! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'